Се шушка се мушка дека Шварцер до сабота или понеделник најкасно ке биде кај нас....Венгер рече дека за околу 4 000 000 до 5 000 000 ке го купи и ако ова се деси тогаш јас ке бидам многу задоволен иако има 37 години....За голман можи да се држи до 40 години....па 2 сезони на ниво се сигурни.....
Останува да видиме како ке заврши ова, но ако веке нешто ви значи Дејвид Џејмс веке утре ке потпишел за Фулам, па мислам дека е јасно то....
Линкот погоре само го потврди она шо го пишува на сите страни...
--- надополнето ---
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/06/03/1957015/manchester-united-and-chelsea-join-arsenal-in-race-to-sign
Хммм...
знам дека е од гол.ком, но како и да е....Интересно....Би сакал...да дојде....Сиет викаат и го сакаат Мексек, па не знам шо видовте во него....Нити бил некогаш добар нити е сега ниту бил репрезентативец посериозен.....Јас лично Мексес не го сакам но и нигде немам прочитано дека е поврзан со нас,...
Чигирински ми изгледа многу стабилен иако го немам видено многу како игра, освен она финале на Шахтјор и нешто во Барса....Можно е да го употребат за мамка, бидејки сум убеден дека ке има уште една понуда за Фабрегас....
Поздрав