Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не би сакал да дојде Џо Кол , поради тоа што некако не гледам соодветно место во тимот за него ... но сакам да дојде одбранбен квалитетен играч кој со сигурност би ги намалил примените погодоци!
А за голман преферирам онаа англичанката за под 19 што брани да ја префрлат во машки тим зашто најглавен фактор на Англија им е на европсково хахах , шега на страна и голман ... критично ни треба ...

--- надополнето ---

Не би сакал да дојде Џо Кол , поради тоа што некако не гледам соодветно место во тимот за него ... но сакам да дојде одбранбен квалитетен играч кој со сигурност би ги намалил примените погодоци!
А за голман преферирам онаа англичанката за под 19 што брани да ја префрлат во машки тим зашто најглавен фактор на Англија им е на европсково хахах , шега на страна и голман ... критично ни треба ...
Баце не се секирај ќе дојде и одбранбен во тоа сум барем сигурен, а со Венгер ретко кога е тоа :) Дури може и двајца да дојдат :). Али ако дојде Џо Кол страшно добри 2 трансфери за беспари :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Хаха не дупи бе па ти :)

--- надополнето ---

Брат убаво вака што постираш линкови, али дај жити се немој од Котофсајд, Метро и Гоал...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
џо кол значи ќе потпише за 1-2 недели .... леле леле леле какви засилувања без пари ШАМАК и ЏО КОЛ...ајде сега уше 2 до 3 засилувања голман и штопер и потоа ако сакат нека го земат и ГУРЈУФ нема да ни дојде џабе... :)))

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Абре луге зошто така гледате на тоа дека за Џо Кол немало место. Како може да нема место, сигурен сум дека уште првиот месец ќе ни се повреди некој( бидејки сме големи малери ) и ако немаме замени ќе можеме да се држиме за кур. Тоа е нашииот проблем секоја сезона што немаме замени. Штом се повреди некој за нас сезоната е веднаш завршена.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Мене лично не ми смета да дојде Кол, како што кажа ОррЦее какви малери сме и тоа како ќе ни дојде добро. Минатата сезона имавме многу слаба клупа, ако дојде Кол, Гуркоф клупата ќе ни е квалитетна.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Кое ебење еј...:drk::)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Се шушка се мушка дека Шварцер до сабота или понеделник најкасно ке биде кај нас....Венгер рече дека за околу 4 000 000 до 5 000 000 ке го купи и ако ова се деси тогаш јас ке бидам многу задоволен иако има 37 години....За голман можи да се држи до 40 години....па 2 сезони на ниво се сигурни.....

Останува да видиме како ке заврши ова, но ако веке нешто ви значи Дејвид Џејмс веке утре ке потпишел за Фулам, па мислам дека е јасно то....

Линкот погоре само го потврди она шо го пишува на сите страни...

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/06/03/1957015/manchester-united-and-chelsea-join-arsenal-in-race-to-sign

Хммм...знам дека е од гол.ком, но како и да е....Интересно....Би сакал...да дојде....Сиет викаат и го сакаат Мексек, па не знам шо видовте во него....Нити бил некогаш добар нити е сега ниту бил репрезентативец посериозен.....Јас лично Мексес не го сакам но и нигде немам прочитано дека е поврзан со нас,...

Чигирински ми изгледа многу стабилен иако го немам видено многу како игра, освен она финале на Шахтјор и нешто во Барса....Можно е да го употребат за мамка, бидејки сум убеден дека ке има уште една понуда за Фабрегас....

Поздрав

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Се шушка се мушка дека Шварцер до сабота или понеделник најкасно ке биде кај нас....Венгер рече дека за околу 4 000 000 до 5 000 000 ке го купи и ако ова се деси тогаш јас ке бидам многу задоволен иако има 37 години....За голман можи да се држи до 40 години....па 2 сезони на ниво се сигурни.....

Останува да видиме како ке заврши ова, но ако веке нешто ви значи Дејвид Џејмс веке утре ке потпишел за Фулам, па мислам дека е јасно то....

Линкот погоре само го потврди она шо го пишува на сите страни...

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/06/03/1957015/manchester-united-and-chelsea-join-arsenal-in-race-to-sign

Хммм...знам дека е од гол.ком, но како и да е....Интересно....Би сакал...да дојде....Сиет викаат и го сакаат Мексек, па не знам шо видовте во него....Нити бил некогаш добар нити е сега ниту бил репрезентативец посериозен.....Јас лично Мексес не го сакам но и нигде немам прочитано дека е поврзан со нас,...

Чигирински ми изгледа многу стабилен иако го немам видено многу како игра, освен она финале на Шахтјор и нешто во Барса....Можно е да го употребат за мамка, бидејки сум убеден дека ке има уште една понуда за Фабрегас....

Поздрав
Вака сега..Се гледа дека го намаш гледано...тој ти е најлошиот штопер што некогаш го поврзале со нас...со еден збор КАТАСТРОФА..стабилност НУЛА..Фала богу што е од гоал.ком

http://www.facebook.com/profile.php?id=532788847&v=wall#!/profile.php?id=532788847&v=wall

Mark Worrall is not to happy about Joe Cole becoming a Gooner. A bag of sweets and a cheeky smile was apparently all it took to lure him to the Emirates. Oh well Joe, at least you've already got a few medals in your cabinet at home, cos you won't be adding to them now. Good luck son and thanks for all the memories.

За тие што незнаат кој е Mark Worrall, google ви е пријател..

За Шварцер не верувам дека е вистина.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Вела за 1-0 против Италија.:))
Аршесавин :tv:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Не озбилно за Чигрински не знам, значи го имам гледно само 2-3 пати, ама знам дека се крена огромна фама околу него и околу неговото доаѓање во Барса но наеднаш го снема....Можеби си во право...

А она за Џо Кол, оној мислам дека е некој помошник во Челзи ако не се лажам, или е во стручниот штаб....Ако е тој тој...

И не ми го отвара линкот погоре од фб....Шо пишува ? Официјално да не е ?

Ако дојдееее....не ми се верува, шо се ке земиме без пари....

Хмммм...за Шварцер јас мислам дека ке дојде....Не знам зошто, но така ми иде.....

Поздрав

п.с Вела мајстореееееееее

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Вака сега..Се гледа дека го намаш гледано...тој ти е најлошиот штопер што некогаш го поврзале со нас...со еден збор КАТАСТРОФА..стабилност НУЛА..Фала богу што е од гоал.ком
Не би се сложил со тебе,ако дојде во Арсенал ќе видиш зошто го велам ова

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не озбилно за Чигрински не знам, значи го имам гледно само 2-3 пати, ама знам дека се крена огромна фама околу него и околу неговото доаѓање во Барса но наеднаш го снема....Можеби си во право...

А она за Џо Кол, оној мислам дека е некој помошник во Челзи ако не се лажам, или е во стручниот штаб....Ако е тој тој...

И не ми го отвара линкот погоре од фб....Шо пишува ? Официјално да не е ?

Ако дојдееее....не ми се верува, шо се ке земиме без пари....

Хмммм...за Шварцер јас мислам дека ке дојде....Не знам зошто, но така ми иде.....

Поздрав

п.с Вела мајстореееееееее

Па пишав што пишува на линкот, is not to happy about Joe Cole becoming a Gooner....

--- надополнето ---

Не би се сложил со тебе,ако дојде во Арсенал ќе видиш зошто го велам ова
Не дека неможе да се промени секој играч..Чим таков лимитиран играч ко Фламини ни беше еден од најдобрите, тогаш се може покрај Венгер. Али во моментов Чигрински е далеку најслабиот штопер во Барселона и од оние што се поврзувани со Арсенал..Во моментов се разбира.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Шамак, Шварцер, Џо Кол, еден стопер и евентуално Горкуф ќе биде одличноп за оваа сезона. Што мислите?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom