ЏамПЏет
DeaDShoT
- Член од
- 2 декември 2009
- Мислења
- 653
- Поени од реакции
- 89
Одлична вест!:uvo:
Росицки,Цеск,Вела се враќаат од повреда,а и Сонг после 2 натпревари суспензија.
Иако мислам дека и без Фабрегас добро се држиме
Одлична вест!:uvo:
Росицки,Цеск,Вела се враќаат од повреда,а и Сонг после 2 натпревари суспензија.
Сол,повеќе од 1 натпревар неделно неможе да игра/тоа е проблемот.:nesum:Додека Келмбел е достапен и може да игра не е толку опасно, но со Силвестре ми е страв.
Знам тоа и мене ме плаши. Но за мала утеха е што Сонг се враќа па дефанзивно ќе се појачаме. Иако не е исто кога би бил Галас или Сол.Сол,повеќе од 1 натпревар неделно неможе да игра/тоа е проблемот.:nesum:
Ама Сонг за Камерун на пример има играно дефанзивец ... а и за Арсенал има во куповите играно одбранбено... и можам да кажам дека е најголем ѕвер на таа позиција така да ако го постави Дени со Диаби/Цеск во средина а да го постави назад со Верма Сонг би било многу паметноЗнам тоа и мене ме плаши. Но за мала утеха е што Сонг се враќа па дефанзивно ќе се појачаме. Иако не е исто кога би бил Галас или Сол.
Сигурно сакал да каже дека Барса е како Арсенал, али нема везе.
Иначе за ждрепката... сакав да ни се паднат Челски, ама сиротите изгледа не мислеа исто, па решија да не напуштат и да се посветат на ФА купот. Втор на листата ми беше Мен Ју и нив ги очекувам утре.
Многу битна работа е првата утакмица да ја играме на гости, а реваншот дома, на Емирати.
----------
Новиот домашен дрес за следната сезона?
Ако е овој тогаш дефинитивно го купувам.
Малце чудно ми е што логото на Емирати е во толкава мала верзија, можеби ќе биде ставено на средина како што е на моменталниве.
Опасно е ако не се врати и после Бирмингем, затоа што играме со кокошките.Додека Келмбел е достапен и може да игра не е толку опасно, но со Силвестре ми е страв.
Од 12, на еуроспортУтре от колку саатот е ждрепката и се знае ли на која програма ке ја даваат !??
btw: сакам да ни се паднат БаерН да ги распукаме pozzz !:smir:
јас порачав од арсенал продавницата и ми стигнаi so ja kao da zeam Orginalen dres preku net?
toa nekako mi e somnitelno mu e*am se!!
Не би било изненадување доколку Арсенал иде во полуфинале.Прогнозирав и погодив. Ај со среќа, сега сте во идеална форма, очекувам изненадување!