Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Имате 1 победа, 2 нерешени и 7 порази во последни 10 натпревари, одкаде овој оптимизам незнам :) Ве ебеме и дома и гости секоја ебана сезона, зашто би сакале пак?
it's pay-back time! :icon_lol:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Тие 15 евра што ќе ги дадете за поштарина, подобро би било, да си ги платите за повратна карта до Солун.

:wink:
Да, ама е друг филингот директно од Лондон оригинал и нешто од Солун уште да не е оригинал.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Да, ама е друг филингот директно од Лондон оригинал и нешто од Солун уште да не е оригинал.
Не кажуваш дека си македонец ... збориш англиски само ... и ти даваат најдобар дрес :pos2:
Лесни се:kesa:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Сигурно сакал да каже дека Барса е како Арсенал, али нема везе. :)

Иначе за ждрепката... сакав да ни се паднат Челски, ама сиротите изгледа не мислеа исто, па решија да не напуштат и да се посветат на ФА купот. :toe: Втор на листата ми беше Мен Ју и нив ги очекувам утре.

Многу битна работа е првата утакмица да ја играме на гости, а реваншот дома, на Емирати.

----------

Новиот домашен дрес за следната сезона?

Ако е овој тогаш дефинитивно го купувам. :vozbud:

Малце чудно ми е што логото на Емирати е во толкава мала верзија, можеби ќе биде ставено на средина како што е на моменталниве.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Сигурно сакал да каже дека Барса е како Арсенал, али нема везе. :)

Иначе за ждрепката... сакав да ни се паднат Челски, ама сиротите изгледа не мислеа исто, па решија да не напуштат и да се посветат на ФА купот. :toe: Втор на листата ми беше Мен Ју и нив ги очекувам утре.

Многу битна работа е првата утакмица да ја играме на гости, а реваншот дома, на Емирати.

----------

Новиот домашен дрес за следната сезона?

Ако е овој тогаш дефинитивно го купувам. :vozbud:

Малце чудно ми е што логото на Емирати е во толкава мала верзија, можеби ќе биде ставено на средина како што е на моменталниве.
Дресов е дефинитивно одличен и премногу ми се допаѓа!!!
Би сакал да го имам у шкафче! И секако мн кеиф ми праи оној зелениот што го имавме пред 2 години за трет дрес ... али не сум го нашол тој бе не го продаваат :pos2:

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
За дресовите за наредната сезона е рано така да стрпете се...вакви слики до септември ќе излезат преку 100.
А за противник во 1/4 финале кој сака нека се падне само молам Бога реваншот Арсенал да го игра дома.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
" William Gallas will not be available this week or at Birmingham. It is going on and on. It is a concern.

"It is an endless calf strain and so we need Sol Campbell and Mikael Silvestre to be highly ready to help us out."
:uvo:

Росицки,Цеск,Вела се враќаат од повреда,а и Сонг после 2 натпревари суспензија.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Abe koj planira da zeme nekoj dres po net aj neka mi pise private ?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
:uvo:

Росицки,Цеск,Вела се враќаат од повреда,а и Сонг после 2 натпревари суспензија.
Додека Келмбел е достапен и може да игра не е толку опасно, но со Силвестре ми е страв.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom