Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.092
- Поени од реакции
- 1.655
Неверојатно ме интересира, зоЖто?Ја би сакал Манчестер
Неверојатно ме интересира, зоЖто?Ја би сакал Манчестер
Според мене, зар не би била послатка победата против Манчестер Јунајтед ?Неверојатно ме интересира, зоЖто?
Фала шо ни кажа еј.Да ви кажам само, ако изиграте како во последните неколку дуели против Манчестер, да ви кажам ќе почекате уште долго за слатка победа против ѓаволите
Не беше интересно лани бе,бар не за нас.:pos2:Ke биде интересно Англиски дуел,слично ко лани:smir:
Допрва ке видеме:back:Не беше интересно лани бе,бар не за нас.:pos2:
Годинава нека биде пак интересно,како шо викаш,ама ние да се смееме.:smir:
На погрешно место си бе сине,ама ај нов си.
Далеко е бе брате,одаме јужно/ке им ја раскажаме играта на французите,само нека се паднат.Лично би сакал ЦСКА да падне зашо не е зима веќе ... сега и кај нив е погодно за победа на нивни терен
Едина причина што се плашам од Бордо е ... играта на Чамак со глава... а ние знаеме имаме Ужасна игра со глава во одбранаДалеко е бе брате,одаме јужно/ке им ја раскажаме играта на французите,само нека се паднат.
Додека игра Сол,нема за шо да се секираме/а тука се и Диаби и Бентнер,ама нека дадат они 1/ние 3 сигурно ке дадеме.Едина причина што се плашам од Бордо е ... играта на Чамак со глава... а ние знаеме имаме Ужасна игра со глава во одбрана
Бордо би биле најлошиот противник на Арсенал. Имаат цврста, дисциплинирана игра, многу се јаки тактички. Растур прават во Француско а богами годинава и во ЛШ имаат можности барем за полу-финале.Далеко е бе брате,одаме јужно/ке им ја раскажаме играта на французите,само нека се паднат.