- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.065
- Поени од реакции
- 666
it's pay-back time!Имате 1 победа, 2 нерешени и 7 порази во последни 10 натпревари, одкаде овој оптимизам незнам Ве ебеме и дома и гости секоја ебана сезона, зашто би сакале пак?
it's pay-back time!Имате 1 победа, 2 нерешени и 7 порази во последни 10 натпревари, одкаде овој оптимизам незнам Ве ебеме и дома и гости секоја ебана сезона, зашто би сакале пак?
Да, ама е друг филингот директно од Лондон оригинал и нешто од Солун уште да не е оригинал.Тие 15 евра што ќе ги дадете за поштарина, подобро би било, да си ги платите за повратна карта до Солун.
:wink:
Не кажуваш дека си македонец ... збориш англиски само ... и ти даваат најдобар дрес :pos2:Да, ама е друг филингот директно од Лондон оригинал и нешто од Солун уште да не е оригинал.
Ти што мислеш ,зоЖто?Неверојатно ме интересира, зоЖто?
Сигурно сакал да каже дека Барса е како Арсенал, али нема везе.
Дресов е дефинитивно одличен и премногу ми се допаѓа!!!Сигурно сакал да каже дека Барса е како Арсенал, али нема везе.
Иначе за ждрепката... сакав да ни се паднат Челски, ама сиротите изгледа не мислеа исто, па решија да не напуштат и да се посветат на ФА купот. Втор на листата ми беше Мен Ју и нив ги очекувам утре.
Многу битна работа е првата утакмица да ја играме на гости, а реваншот дома, на Емирати.
----------
Новиот домашен дрес за следната сезона?
Ако е овој тогаш дефинитивно го купувам.
Малце чудно ми е што логото на Емирати е во толкава мала верзија, можеби ќе биде ставено на средина како што е на моменталниве.
:uvo:" William Gallas will not be available this week or at Birmingham. It is going on and on. It is a concern.
"It is an endless calf strain and so we need Sol Campbell and Mikael Silvestre to be highly ready to help us out."
Ганери Цеск кога се враќа?..
ПовелиРосицки,Цеск,Вела се враќаат од повреда,а и Сонг после 2 натпревари суспензија.
Додека Келмбел е достапен и може да игра не е толку опасно, но со Силвестре ми е страв.:uvo:
Росицки,Цеск,Вела се враќаат од повреда,а и Сонг после 2 натпревари суспензија.
Еве и линк за потврда заедно со Сонг и Росицки.Ганери Цеск кога се враќа?..