Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имате 1 победа, 2 нерешени и 7 порази во последни 10 натпревари, одкаде овој оптимизам незнам :) Ве ебеме и дома и гости секоја ебана сезона, зашто би сакале пак?

it's pay-back time! :icon_lol:

Тие 15 евра што ќе ги дадете за поштарина, подобро би било, да си ги платите за повратна карта до Солун.

:wink:

Да, ама е друг филингот директно од Лондон оригинал и нешто од Солун уште да не е оригинал.

Да, ама е друг филингот директно од Лондон оригинал и нешто од Солун уште да не е оригинал.
Не кажуваш дека си македонец ... збориш англиски само ... и ти даваат најдобар дрес :pos2:
Лесни се:kesa:

Сигурно сакал да каже дека Барса е како Арсенал, али нема везе. :)

Иначе за ждрепката... сакав да ни се паднат Челски, ама сиротите изгледа не мислеа исто, па решија да не напуштат и да се посветат на ФА купот. :toe: Втор на листата ми беше Мен Ју и нив ги очекувам утре.

Многу битна работа е првата утакмица да ја играме на гости, а реваншот дома, на Емирати.

----------

Новиот домашен дрес за следната сезона?

newkit10.jpg

Ако е овој тогаш дефинитивно го купувам. :vozbud:

Малце чудно ми е што логото на Емирати е во толкава мала верзија, можеби ќе биде ставено на средина како што е на моменталниве.

Сигурно сакал да каже дека Барса е како Арсенал, али нема везе. :)

Иначе за ждрепката... сакав да ни се паднат Челски, ама сиротите изгледа не мислеа исто, па решија да не напуштат и да се посветат на ФА купот. :toe: Втор на листата ми беше Мен Ју и нив ги очекувам утре.

Многу битна работа е првата утакмица да ја играме на гости, а реваншот дома, на Емирати.

----------

Новиот домашен дрес за следната сезона?

newkit10.jpg

Ако е овој тогаш дефинитивно го купувам. :vozbud:

Малце чудно ми е што логото на Емирати е во толкава мала верзија, можеби ќе биде ставено на средина како што е на моменталниве.
Дресов е дефинитивно одличен и премногу ми се допаѓа!!!
Би сакал да го имам у шкафче! И секако мн кеиф ми праи оној зелениот што го имавме пред 2 години за трет дрес ... али не сум го нашол тој бе не го продаваат :pos2:

За дресовите за наредната сезона е рано така да стрпете се...вакви слики до септември ќе излезат преку 100.
А за противник во 1/4 финале кој сака нека се падне само молам Бога реваншот Арсенал да го игра дома.

" William Gallas will not be available this week or at Birmingham. It is going on and on. It is a concern.

"It is an endless calf strain and so we need Sol Campbell and Mikael Silvestre to be highly ready to help us out."
:uvo:

Росицки,Цеск,Вела се враќаат од повреда,а и Сонг после 2 натпревари суспензија.

Abe koj planira da zeme nekoj dres po net aj neka mi pise private ?

:uvo:

Росицки,Цеск,Вела се враќаат од повреда,а и Сонг после 2 натпревари суспензија.

Додека Келмбел е достапен и може да игра не е толку опасно, но со Силвестре ми е страв.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom