Да од 10 би требало да е отворен.Друштво, саемот отвара од 10 часот или грешка сум???
Баш напротив мислам дека многу луѓе што не ги знаат се залетуваат и купуваат од нив поради ниските цени.Него, не чуди од кај црпи „Ѓурѓа“ средства за толку добро да се позиционира на саемот? Мислам дека малку луѓе ѝ ги купуваат писанијата, па ете виреат во секој супермаркет, имаат штанд на факсовиве...
Музеј на невиноста од Книгоманија ја зеде? А ја барав, ја немаше.Голем плус за Антолог и ПНВ, имаа акции,попусти и многу љубезни луѓе на штанд. Исто и жената на штандот книгоманија беше фина.
Сепак слаб саем некако.
Прегледај го приврзокот 208849
Баш напротив мислам дека многу луѓе што не ги знаат се залетуваат и купуваат од нив поради ниските цени.
Јас мислам дека веќе една деценија се шири информацијата дека Ѓурѓа е дно од издавачка куќа, што од нас, поупатените, што од оние што се имаат изгорено со по некој купен наслов. Сепак за таков шит што го продаваат, малце ми е чудно како може да си дозволат толку голем штанд скоро во центарот на халата.Голем плус за Антолог и ПНВ, имаа акции,попусти и многу љубезни луѓе на штанд. Исто и жената на штандот книгоманија беше фина.
Сепак слаб саем некако.
Прегледај го приврзокот 208849
Баш напротив мислам дека многу луѓе што не ги знаат се залетуваат и купуваат од нив поради ниските цени.
Да од таму ја земав, имаше два примероци кога бев јас едниот го земав јас и остана уште еден. Многу малце книги имаше од табернакул и тоа беа по една или две книги.[DOUBLEPOST=1557611053][/DOUBLEPOST]Музеј на невиноста од Книгоманија ја зеде? А ја барав, ја немаше.
Па според мене огромен дел од читателите не се информираат за книгите и издавачите во македонија. А секогаш имаш и луѓе гледаат да поминат поефтино и ги разбирам нема секој можност, но има и луѓе(обично тетки читателки сите сте приметиле) кои товараат куфери книги а не знаат ни што купуваат ни од каде битно се чита, после следи објава во фб групи: сликнете ми ја 128 и 244 страна фалат; Приказнава само мене ми беше како нецелосна? и слично.Јас мислам дека веќе една деценија се шири информацијата дека Ѓурѓа е дно од издавачка куќа, што од нас, поупатените, што од оние што се имаат изгорено со по некој купен наслов. Сепак за таков шит што го продаваат, малце ми е чудно како може да си дозволат толку голем штанд скоро во центарот на халата.
Јер Бачиќ Алимпиќ ту царује.Дали има да се купат епски фантастики, научни фантастики, хорори и зашто нема?
Во Бункер, Едука МАК и Академска книгаКаде можам да најдам стрипови на саемот?