Саем на книгата

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.234
Поени од реакции
37.900
Некој ако може да ми ја земе Идол на ѕидот, па за некој месец ќе се раздолжиме. Не ми се плаќа 1500 денари за достава, а само таа ја сакам. :D
Јас со задоволство би ти помогнал, ама навистина Антолог ми е многу далеку и воопшто не одам на таа страна. Ако евентуално ме нанесе патот, ќе ја земам, ама не ти ветувам со сигурност, зашто знам дека најверојатно нема да појдам. :( Секогаш истото ми се случува со нивните промоции.

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
7.189
Некој ако може да ми ја земе Идол на ѕидот, па за некој месец ќе се раздолжиме. Не ми се плаќа 1500 денари за достава, а само таа ја сакам. :D
Да ти ја земам утре?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.234
Поени од реакции
37.900
Почна Денови на литературата во Литература.мк. Има настани секој ден во нивните книжарници плус попусти од 20 до 70% на многу изданија од повеќето издавачи во Македонија.

Плус, со секоја сметка над 1500 денари добивате грепка, а подароците се книги или комплети книги од кои некои навистина вредат. Штотуку го изгребав комплетот книги на Орхан Памук кој вреди сигурно преку 3000 денари. Иако ги имам сите, освен Ноќи на чума - ќе се дадат некому како подарок. Мислам дека акцијава им вреди за сите пари!

Kajgana Shop

На врв Bottom