СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Znaci Srbija katastrofalno izgubi od Polska, a Norveska so 1 razlika ja tepase Germanija :tapp:

E aj sea...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Значи толку слабо игра моментално Данска, никако да искористиме. Истата приказна како со Норвешка, нема кој да реализира, Лазаров ако не се разбуди мали ни се шансите.

Да се надеваме дека нема да се разбудат Данците од сонот, оти ако се разиграт тешко нас ќе биди.

Член од
13 ноември 2008
Мислења
82
Поени од реакции
0
dobro e stom stignavme 2 pati od 3 razlika i ednac od 4 razlika samo taka da prodolzime mislam deka mozeme da gi pobedime a potpolno se soglasuvam so tebe Синдикат:smir:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Значи селекторот не знам што прави, како може да е толку глуппппппппппппппппппп, па ова е невидено, она дрвото Борко Ристовски топка не фана, дрвооооооооооооо:angry1::angry1::angry1: не го вади од игра ич, диви не заигра ни секунда.
Не се криви ракометарите, селекторот е за тепање.
Ништо, прокоцкавме многу работи и чисти ситуации, може беа над 15 играч со голман лице в лице.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Значи селекторот не знам што прави, како може да е толку глуппппппппппппппппппп, па ова е невидено, она дрвото Борко Ристовски топка не фана, дрвооооооооооооо:angry1::angry1::angry1: не го вади од игра ич, диви не заигра ни секунда.
Ништо, прокоцкавме многу работи и чисти ситуации, може беа над 15 играч со голман лице в лице.
Како бе дрво?Кога заводевме тој одбрани неколку напади со ред.Ако сакаш да го рамниш со Данецот, не можеш.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Како бе дрво?Кога заводевме тој одбрани неколку напади со ред.Ако сакаш да го рамниш со Данецот, не можеш.
Хвит е еден од најдобрите, ако не и најдобар голман во светот. Со него не можиш никој да го рамниш.

Ама за Ф.Лазаров беееее, туткун невиден. Ништо не покажа, а остана во игра цело време. Стоилов дури беше (читај: 10 минути) покажа 10000 пати појќе од него. Ама добро сеа, било поминало. Сега да се концентрираме на Србите, да ги згазиме како денес Полска шо ги прегази.

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Абе ајде врска да се немало од бранење, сите топки на среќа ги фати.
не го рамнам со Данецот. Не знам зошто толку го форсира Борко Ристовски, па гледаш дека не му оди првите 20 мин. вади го, пробај со другиот голман. За мене и според мене подобар 100 пати голман е Ангелов-Диви, само за кај го штеди не знам:toe:

Член од
13 ноември 2008
Мислења
82
Поени од реакции
0
ajde dosta sega ako gledame realno Borko deneska odbrani mnogu topki!!!
po se izgleda ne si ja gledal utakmicata od pocetok:D a za porazot sto da pravime toa e toa:toe:

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
ajde ispotepate se sea,momcite bea odlicni denes,ama dencite se opasni se vratija so srbija gubea 8 razlika isto i so polska ne zezajte,
bravoooos nasi zasluzivte poveke,ama so drug selektor i LAZE MAJNOV I RADE ZAEDNO:vozbud::smir::baeh:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Се согласувам можеше да го пушти диви да го проба

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop