СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Norveska so 1 razlika ja tepase Germanija :tapp:

E aj sea...
http://vinovo.magnify.net/video/Heiner-Brand-Germany-vs-Norway
VIDEO :pos2:

2yjolxf.png

Значи толку слабо игра моментално Данска, никако да искористиме. Истата приказна како со Норвешка, нема кој да реализира, Лазаров ако не се разбуди мали ни се шансите.

Да се надеваме дека нема да се разбудат Данците од сонот, оти ако се разиграт тешко нас ќе биди.

dobro e stom stignavme 2 pati od 3 razlika i ednac od 4 razlika samo taka da prodolzime mislam deka mozeme da gi pobedime a potpolno se soglasuvam so tebe Синдикат:smir:

Значи селекторот не знам што прави, како може да е толку глуппппппппппппппппппп, па ова е невидено, она дрвото Борко Ристовски топка не фана, дрвооооооооооооо:angry1::angry1::angry1: не го вади од игра ич, диви не заигра ни секунда.
Не се криви ракометарите, селекторот е за тепање.
Ништо, прокоцкавме многу работи и чисти ситуации, може беа над 15 играч со голман лице в лице.

Значи селекторот не знам што прави, како може да е толку глуппппппппппппппппппп, па ова е невидено, она дрвото Борко Ристовски топка не фана, дрвооооооооооооо:angry1::angry1::angry1: не го вади од игра ич, диви не заигра ни секунда.
Ништо, прокоцкавме многу работи и чисти ситуации, може беа над 15 играч со голман лице в лице.

Како бе дрво?Кога заводевме тој одбрани неколку напади со ред.Ако сакаш да го рамниш со Данецот, не можеш.

Како бе дрво?Кога заводевме тој одбрани неколку напади со ред.Ако сакаш да го рамниш со Данецот, не можеш.

Хвит е еден од најдобрите, ако не и најдобар голман во светот. Со него не можиш никој да го рамниш.

Ама за Ф.Лазаров беееее, туткун невиден. Ништо не покажа, а остана во игра цело време. Стоилов дури беше (читај: 10 минути) покажа 10000 пати појќе од него. Ама добро сеа, било поминало. Сега да се концентрираме на Србите, да ги згазиме како денес Полска шо ги прегази.

Абе ајде врска да се немало од бранење, сите топки на среќа ги фати.
не го рамнам со Данецот. Не знам зошто толку го форсира Борко Ристовски, па гледаш дека не му оди првите 20 мин. вади го, пробај со другиот голман. За мене и според мене подобар 100 пати голман е Ангелов-Диви, само за кај го штеди не знам:toe:

ajde dosta sega ako gledame realno Borko deneska odbrani mnogu topki!!!
po se izgleda ne si ja gledal utakmicata od pocetok:D a za porazot sto da pravime toa e toa:toe:

ajde ispotepate se sea,momcite bea odlicni denes,ama dencite se opasni se vratija so srbija gubea 8 razlika isto i so polska ne zezajte,
bravoooos nasi zasluzivte poveke,ama so drug selektor i LAZE MAJNOV I RADE ZAEDNO:vozbud::smir::baeh:

Се согласувам можеше да го пушти диви да го проба

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom