- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
mozea povece no nemavme sreca....![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
и тоа да,али и некако исто брани,мислам исто се отвара кога му шутираат,ја спушта десната рака а ги крева левата рака и нога и според мене не знае да брани од крило кога шутираатИнаку(не знам дали мене ми се чини така или) овој Ристовски е премногу статичен голман, и некогаш имам впечаток дека ако одбраната направи некој кикс и препушти некој играч многу лесно, Ристовски уопште не се замара за да го одбрани ударот и само гледа лево десно.
Aпсолутно треба едно ГОЛЕМО ДОБРЕДОЈДЕ НА АЕРОДРОМОТ (за вас кој сте од ск:nesum: и околината). Браво за нашите кои дечки. Не загубивме затоа што сме послаби туку затоа што немаме искуство на големите натпреварувања. Тоа беше нашиот најголем противник. Ќе има уште учества на првенства оваа репрезентација и ќе ни донесе уште радости.Мислам Дека Момците Заслужено Дојдоа Место Меѓу Најдобрите 12..Секоја Чест...Би Требало Да Им Приредиме Пријатно Изненадување По Завшувањето на Светското Првенство.. Би Сакал Масовно Да Се Собереме На Аеродромот Александар Велики и Со Аплауз да ги дочекаме Нашите Херои .. Заслужуваат мн подобар Успех..:salut:
Мислам дека Макалоски достојно го замени Алушевски. Не викам дека е подобар, него стварно дечкото си изигра солидно, беше многу решителен во некои обиди, за разлика од другото крило, Темелков кој како да му беше страв да шутни кон голот. Но тоа е тоа ...Добро сеа да бидиме и ние малце скромни. Никој не е крив, сите играја колку шо можат.
Без Стојанович, Мојсовски, Алушевски и Димовски (двата повредени играја), не можи многу шо да се надеваме против Данска. Значи Данска изиграја катастрофално и убеден сум дека ако бевме во полн состав ќе искористевме ваква слаба игра.
Ама то е то, како и да е голем чекор е ова за машкиот ракомет кај нас.
Абе во тешки групи паднавме,та во прва та во втора фаза упм..mozea povece no nemavme sreca....![]()