СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не извини не е исто дали ќе бидеме 7-8 или 11-12. Токму полуфинале не е реално после се' ова!

Мое мислење е ова бе, ако не ви се свиѓа ваша работа, не замарајте! Прајте си математики вие сте математичари опасни...

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
аааааааа збрлавевввввв, во исчекување како ќе биде, што ке биде...полудев:vozbud::vozbud::vozbud:
лелеле адреналин 100 % , неможам да дочекам :pos2:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Еве кажаа на А1. Наумче дефинитивно не игра :(

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ми се дига адреналинот ајде уште малку ќе почнеме! :vozbud:
Сега се зависи од тоа како ќе изиграат нашите! Знаеме да изиграме и како светски првак и како аутсајдер ќе видеме оваа вечер како ќе биде се надевам тоа првото ќе е :vozbud:,Наумче не игра сега имаат шанса и другите да се докажат Темелков малку похрабро како и сите други...

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Да не знае некој во колку саат играме во вторник против Србија ?

V

Viktoranius

Гостин
Го подржувам Бобиче, на се или ништо. И без тоа уште во почетокот планот беше да се проба да се помине првата фаза. Го постигнавме тоа со 3 победи и 2 порази, и се пласиравме во другата група каде што имаме реални шанси за 2ро место. Важното е што 12 место ни е загарантирано како што и беше планот на стручниот штаб, така да треба да бидеме горди на момците што дадоа се за да стигнат до тука, па ако треба и сите 3 утакмици да ги изгубиме од оваа група јас пак ќе бидам горд на нив, затоа што знам дека оставија срце на терен.

И гледам многу песимистички постови и стварно незнам што ви е луѓе .... Не ли верувате доволно во нашата репрезентација, барем сите знаеме дека кога игра Македонија ништо не се знае. Земете ги за пример и победата во фудбал над Хрватска на градски, и ремито во сред Англија. Таква раса сме, не се откажуваме до последната капка крв.

АЈДЕ СЕГА ОПТИМИЗАМ ДА ВИДАМ, ДА ГИ РЕШИМЕ ДАНЦИТЕ И УШТЕ ЕДНАШ ДА ПОКАЖЕМЕ КОЈА Е МАКЕДОНИЈА !!!!!

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
еве сега на а1 кажаа дека за полуфинале треба
1) да ги победиме Данска и Србија
2) Полска да ја победи Норвешка
3) Германија да ја победи Данска

ајде со среќа вечерва :oeoeoe:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
ОМГ секакви дебили на темава!
Имаме теоретски шанси! АЈМО МАКЕДОНЦИ! (СО ИСКЛУЧОЦИ КАКО ОВОЈ ДЕБИЛОВ!)

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
место репрезентација одиграно бодови
1. Германија 4 5
2. Полска 4 4
3. Данска 3 4
4. Норвешка 4 4
5. Србија 4 3
6. Македонија 3 2

ајде сега математичари прајте математика ама и логаритми да користите и функции

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Продолжете со дискусијата ама бидете културни - немојте ко ЕНТЕР да отидете на свеж воздух :nenene:

Член од
9 мај 2008
Мислења
184
Поени од реакции
7
Ajde momci ovaa pobeda posvete ja na TOSE koj bese golem navivac na Makedonskite reprezentacii

Makedonija naviva za vas
peat milioni kako eden glas
Makedionija saka pobeda
milion srce edna molitva

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
da ne se karame vikam deka ako tepase germanija nemase da i gleame drugite rezultati ke trebase ssamo 2 parti da tepmae,kamen li imas ili drvo namesto neso drugo,tuku aj makedonija makedonija.
eve ti matematika-ger-nor 1,vkupno 7 boda i da izgube od danska danska ke ima 6, a polska i da tepa 6,a nie 6 u via krug ke te ostaam ti da vidis koj ke bese najdobar,ako ti teknuva,razmisli ne se udaraj u gradi,vaka zavisime od drugi BOPI4E

M A K E DO NI JA:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::tv:

V

Viktoranius

Гостин
Сител бе брате сител.:helou:

Овие данските навивачи се чудат од кај излезе таа армија.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom