СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
дајте линк од крајот да го види таткоми да се смее малку...хахахахаххаха~!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Kaко да му објаснам на Дегенов!Од магаре неможе човек да се направи!

Сега ни требаат 2 победи а за утре рачунам нерешено Данска - Норвешка
Многу е тесно!

Норвешка игра со Полска, а Данска со Германија :smir:

Добро викате, после ќе правиме математики сега е џабе се. Ние да гледаме да тепаме следниве 2 утакмици па како ни е среќата така. Иако мислим дека Норвешка ќе го јаде од Полска, а Данска незнам, може и да тепа со Германија.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
:costumed2 Германија изгуби а судиите не навиваа за неа кога и беше потребно :pos2::pos2::pos2: Ја гледав до пред крај ама баш крајот го пропуштив :kesa: Мора да ја најдам на интернет за да се му се посмеам малце на тој Швабата што се радуваше како мало дете со нас. Вечер идеме на победа и после шибаме во полуфинале. МАКЕДОНИЈА засекогаш :oeoeoe:

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
лошо е шо немаме добра гол разликаааа...ааааааааааа

Може и да ни бидат џабе 2 победи...:nesum:
Па не сме ни толку лоши..само треба Данска да ја тепаме со 3 разлика :)
Кога се прави мини група влегува гол разликата само од мини табелата:) Но како што кажа rossonerka.. Рано е за математики..ама не и за навивање... Јас сум веке навиен..ке екплодирам точно за еден саат.. МА_КЕ_ДО_НИ_ЈА !!

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
konecno vi stana jasno zosto ne trebase da tepa norveska,a bobice cel den vika ni odgovara ni odgovara,vaka i so dve pobedi..................tesko:jaj:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Знае некој при исти бодови што се гледа прво? Гол разлика или меѓусебен?
Па вака,
Ако имат две репрезентации ист број бодови, се гледа меѓусебниот дуел помеѓу нив, но ако не играле тие две препрезентации се гледа гол разликата.

Вечер само господ може да ни помогне, а ако ни помогне ќе биде уште поголем успех за Македонија. Сепак направивме добро изненадување, никој не ни очекуваше. Па што биде нека биде, важното е дека оставивме голема дамка(флека) на ова првенство, заради нас отпадна Русија, а и ја отежнавме работата на Полска. Од ова нема подобро освен полуфинале. Така да успех и голема среќа за момците, само напред. Македонија и господ е со Вас !!!
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

V

Viktoranius

Гостин
Норвешка игра со Полска, а Данска со Германија :smir:

Добро викате, после ќе правиме математики сега е џабе се. Ние да гледаме да тепаме следниве 2 утакмици па како ни е среќата така. Иако мислим дека Норвешка ќе го јаде од Полска, а Данска незнам, може и да тепа со Германија.
Имаме шанси ако тепаме на 2те утакмици, а притоа Полска да тепа на Норвешка, и Германија да тепа на Данска и така со 6 бодови ќе бидеме ние и Полска и според меѓусебниот дуел би требало да сме 2 место.

Ајде сеа да тепаме па после пак ќе правиме математики.

АЈДЕ МАКЕДОНИЈА АЈДЕ !!!!!

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.080
Поени од реакции
1.636
Ајде Македонија со СРЕЌА! Идам ја со другари да глеам се надевам на победа...

:oeoeoe: :oeoeoe: :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
ОДИМЕ НА ПОБЕДА!

M

Mario Gómez

Гостин
Уште се смеам со германецот а натпреварот се приближува а притисокот ми се крева!!!

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Значи прекинете преку кур сте ми, а камо ли на Џену и остали модератори!
Шанси имаме секакви, само требад да играме јако и да победиме!
Бобиче ако треснеш уште една глупост дека не е битно дали сме 6-7 или 11-12 ке те најдам и на шамари ке те кренам!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
konecno vi stana jasno zosto ne trebase da tepa norveska,a bobice cel den vika ni odgovara ni odgovara,vaka i so dve pobedi..................tesko:jaj:

Е добро, не ни одговара!!! Разбери дека и да тепаше Германија, пак ние ќе требаше да тепаме наредните 2 утакмици. Големи јајца ако сме 7-8 место или 11-12. Најважно е да се влезе во полфуинале, шансите за полуфинале вака ни се поголеми. Одиме на се или ништо!

Значи прекинете преку кур сте ми, а камо ли на Џену и остали модератори!
Шанси имаме секакви, само требад да играме јако и да победиме!
Бобиче ако треснеш уште една глупост дека не е битно дали сме 6-7 или 11-12 ке те најдам и на шамари ке те кренам!

Ок извини, нема да се повтори! Фаќај магла бе...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не извини не е исто дали ќе бидеме 7-8 или 11-12. Токму полуфинале не е реално после се' ова!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Осеќам ќе заебеме работа и тоа исто ко србите прво полувреме ќе ги згазиме а второ ќе не стигнат.Ама пак иаме подршка а они немаат иаме предност и без брзи напади и малце грешки.
Прво да тепаме па после математики.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom