- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 10.292
Bron/Broen и мене ми е прв избор.Предлог серија од тип на The Killing ?
Broadchurch и True Detective гледани.
The Fall
Marcella
The Sinner
Bron/Broen и мене ми е прв избор.Предлог серија од тип на The Killing ?
Defending JacobПредлог серија од тип на The Killing ?
The Night Of?Предлог серија од тип на The Killing ?
Bosch.Предлог серија од тип на The Killing ?
The Missing обавезно! Ти ги напишале претходно повеќето, да ти ги додадам Sharp Objects и Top Of The Lake.Предлог серија од тип на The Killing ?
„Ептен тазе и одлична засега“ е кратката рецензија. Гинисовиот рекорд за најкратка рецензија е на Леонард Малтин, кој во својот Leonard Maltin's Movie Guide во 1948, за филмот Isn't It Romantic, напишал рецензија која гласела: „Не“Темава нели е “Предлог серии и кратка рецензија“???
Не само лупни наслов и готово!
Ја читав книгата пред неколку години и баш се спремав да почнам да ја гледам... 3ка ?!?!? До толку?Предлог за Lupin... да се избегне.
Толку бев хајпнат за серијата што после изгледана една епизода нема на кој не ја препорачав. У принцип многу мрзам кога филм/серија се рекреира по книга која е напишана со дејство пред 100 години, едноставно треба да се адаптира приказната за да биде функционална и денес. Карактерот Арсен Лупин, начинот на кој функционирал и неговите акции, можеле само во тоа време да бидат успешни. Серијава има милион дупки во приказната, а исто толку и нелогичности. На кратко би кажал дека серијава е што се може Лупин да направи, а да не го фатат. Па не ме јеби типов у Македонија да функционираше, ќе беше у затвор после 2 дена.
Ако некој го интересираат вакви приказни би препорачал да се прочита книгата. Многу подобро отколку срањево, што за жал ќе оди и со втора сезона.
3/10.
Па можеби ради тоа и се разочарав, и јас ја имав читано книгата и премногу очекував. Фориве у филмот се толку евтини, што дури и смешни ми беа. Сериозно циган на семафор подобро ме има прелажано отколку ликов во серијава.Ја читав книгата пред неколку години и баш се спремав да почнам да ја гледам... 3ка ?!?!? До толку?
Ја читав книгата пред неколку години и баш се спремав да почнам да ја гледам... 3ка ?!?!? До толку?
За која книга зборувате? На имдб не пишува дека е по книга.Па можеби ради тоа и се разочарав, и јас ја имав читано книгата и премногу очекував. Фориве у филмот се толку евтини, што дури и смешни ми беа. Сериозно циган на семафор подобро ме има прелажано отколку ликов во серијава.
За која книга зборувате? На имдб не пишува дека е по книга.