- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 4.625
- Поени од реакции
- 5.678
I dont get it
I dont get it
Бугарите се апашка нација, сликовито објаснето, има 100 коли, пушташ бугари и нема веќе коли на паркинготI dont get it
не знам колку е точно ова шо ми го кажваја ама наводно по насловни на весници го имало и по портали: Јапонец поминал над 30 држави со велосипед и му го украле во БугаријаБугарите се апашка нација, сликовито објаснето, има 100 коли, пушташ бугари и нема веќе коли на паркингот
Ако толку се разбираше ќе знаеше дека Метан е скратено од Метандростенолон(dianabol) и е стероид во форма на апчиња кој се прима орално,може и јас не се изразив баш коректно ама кога другите сфатија незнам што ти беше толку тешко и тебе да разбереш...од кога тоа почнаа од МЕТАН да се прават апчиња ?
Стероидиве дефинитивно и мозокот го сушат
не знам колку е точно ова шо ми го кажваја ама наводно по насловни на весници го имало и по портали: Јапонец поминал над 30 држави со велосипед и му го украле во Бугарија
Во Србија му го украдоа, не во Бугарија. Пред околу две недели негде се деси ова.не знам колку е точно ова шо ми го кажваја ама наводно по насловни на весници го имало и по портали: Јапонец поминал над 30 држави со велосипед и му го украле во Бугарија
Ме болеше стомакот и реков да видам од што е, кога на ехо покажа дека сум имал некое мало камче на жолчката. Болките ми беа кај папокот, а како што знам жолчката боли од десна страна под ребрата, а јас таму болки немам. Докторот рече не е страшно не е голем. Некој со слично искуство, како се живее со камен?
Со камен се живее исто како во камено време само + имаш струја да го пуштиш пц-то и да прашаш.
SREKEN RODENDEN OD BLAGICA I MITRE SO VNUCITE OD AUSTRALIA RODUM OD VELGOSTI DA ZIVEE MAKEDONIJA BISER BALKANSKI VEK I VEKOVI AMIN ISUS KRISTUS DA SME SREKNI I VESELI
Батали тоа, некој нека ги локализира пожариве по шумиве, цела репрезентација може да ни ја зафати!
Кои биле тие две девојчиња шо апаширале по бутици од трговски до доле до јаворот?
не во Бугарија во Србија беше тоа , и владата му плати сместување во хотел 1 недела и потоа го пронашле крадецот во Белград и му го вратиле така да ја продолжил рутатане знам колку е точно ова шо ми го кажваја ама наводно по насловни на весници го имало и по портали: Јапонец поминал над 30 држави со велосипед и му го украле во Бугарија
уште се смеамЛинда и Роџерсица 3 дена и 3 ноќи да ги ебам а Хенри и Роџерс врзани да ме гледаат и да плачат!!!
Каде бре ти со ваков вкус на лавови и споменици во Италија, како партал ќе те исфрлат. Таму е уметност, не е шабанерија.
До кога вака бе?
Да бе ја сум
ја факс на јутјуб завршивНеќајам да се фалам , ама ме интересира математика , така што земам лекции од google i youtube, искрено за изводи и интеграли сум мастер , иако никој не ми верува.