Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
во темата- изгорен од медуза.
Бев на лекар и ништо сељакот не ми ни ја допре ракаттуку само ми ја сликаше мамето негово ќе го збрцав...Ако знаете точно каде да се обратам добро би било!
Медицинава наша:pos:... барем побарај ги сликите на фб и тагни се:pos:

L

Ligeia

Гостин
Тема : Најубави мажи (со слики) :pos::pos:

Антоние, сине Тони, кај треба да се потпишам за да те посвојам?!
Абе пред да го посвоиш, стори еден мунасип и однеси го на ортопедија да му испраат то кокошјите груди. Иам чоек у „Ремедика“ ќе го напраи лепотан, роѓена мајка да не го познае.
Стори гајрет, ѓурулти Перо.

Место да стануем посвоеник на Змејко бошкач ја можам на тебе зет да ти биднам. Шчо синкир ќе кажеш на ова бе ортак? Тамам ти невеста имаш за драсма, а и ја сетики да куртулисам од овој аздисан ејалет.
Седи мадро синко, тебе зегин ќе те вдомиме, кај фиљан луѓе. Налет више овој Перо што фрла фикмиња.
Види, не му е лоша идејата на малиот Марконие Шпицогрудович. Иам една трета братучетка, троа е подебелка и психoлабилна, али за Марконие фес пасуе. И она многу сака да ја рачунаат као интелектуалка. Плус крка делиријанти и депресанти наизменично, а и лениентна е кон сувоњави мужиња. Па уше ко ќе го види со усукани бркои као Гоце Делчев, не ќе може у Бардовци ја вратиме без него.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
http://www.starigradfest.rs/index.php?akcija=anketa&do=glasaj

Александар Белов е единствен наш претставник на овој фестивал кој ќе се одржи утре, па да му искажеме поддршка и да гласаме за него на овој линк. Останува многу малку време, околу 17 часа. Да гласаме!!!

:pos::pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Добро рече RocknRolla, темава ќе е легендарна :vozbud:
Да бе на таа на Тумпето мислев..Пијана работа,јбг по такви места трезен не се оди,па после се чудиш кај си бил :pos:
Ја памтам таа ама за жал го немам посетено тој ендемски локалитет..
Туку сега ми текна за едно место во Демирхисар.Мал локал,пред него една маса и трупчиња ( баш трупчиња) за седење,а внатре во еден ќош имаше и бербер.
Мултипрактик :cuc:
Прашам што кафе имате,ми вика има турско и шанк кафе..Какво е тоа шанк кафе не ми објаснија,па дајте ако има некој од Демирхисар нека каже,ја не се осмелив да го пробам :pos:
+

Ти зашто отиде во Вип за телефон или за ефтини разговори баш ме интересира?
За да ја видам вработената ;)

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Во темата „Кога и на колку години се започнува со спорт
Се почнува во петок, во рана есен, пожелно на 14ти во месецот (пошто13ти е поминат и колку-толку ги имаш избегнато сите можности за баскузи, а и сфаќаш зошто ти реков петок 14ти...), негде после16 часот попладне....

Додуша тоа зависи и од хороскопот, ама тоа ќе треба да си прашаш кај некој од членовите на форумов што се занимаваат со тоа, оти ако не ти се погодени куќите на правилно место, може после првиот тренинг, заради воспаление на мускули да треба многу да пешачиш до дома, а тоа не е лесно... веруј ми!
:pos::pos::pos:

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Moже и пред да се деси апеж од медуза да се помогне со самомоч. Познавам човек кој постојано си се подмочува и до ден денес медуза го нема чепнато. Додуша никад не ни бил на море али не е важно тоа.
:eek:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Спореди една рака на аналгин апчиња со една рака апчиња од метан,исто се штетни,само се користат за различни цели ;)
од кога тоа почнаа од МЕТАН да се прават апчиња ?
Стероидиве дефинитивно и мозокот го сушат :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom