Пост на кој сте се изнасмеале

B

BrunoFresh

Гостин
Некоја цура отвори 3-4 БЕЗВЕЗНИ теми со глупави прашања и сите и беа делетирани поради истата причина. Се изнервира и отвори тема со најдолг наслов во историјата на Кајгана и почна да пцуе по сите што и ги делетирале темите. Одненадеш се појави ...тој....

Acid
Да тибам козата глупа, еве ти перманентен бан што ме тераш да бришам и банирам пред легнување.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Некоја цура отвори 3-4 БЕЗВЕЗНИ теми со глупави прашања и сите и беа делетирани поради истата причина. Се изнервира и отвори тема со најдолг наслов во историјата на Кајгана и почна да пцуе по сите што и ги делетирале темите. Одненадеш се појави ...тој....

Acid
neche slonche u lonche drugovi :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278

Acid
A бе ај таман почнав да и одговарам онака швалерски, да ја намамувам, дојде Ацид и ја избанира!
сексуалниот живот ми опадна од ко почнаа да банираат секое загорно чупе на форумот
(можи и не беше женско, но тоа не ми пречи)

B

BrunoFresh

Гостин
A бе ај таман почнав да и одговарам онака швалерски, да ја намамувам, дојде Ацид и ја избанира!
сексуалниот живот ми опадна од ко почнаа да банираат секое загорно чупе на форумот
Оти да не не му влегува ако е машко а? :))))

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Acid
И по 567 пат на Струшките ручеци на поезијата
http://forum.kajgana.com/threads/еее-маму-ти-јебем-што-ме-банира-пичкати-материна-од-сестра-ти-поголема-коза-нема-да-се-роди-хахаах.63319/

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
На школо се децава утре и нелегнати седат...
Возбуда бре....тазе избањати(недела нели).....ќе си ги видат симпатиите утре...ехеее...:D

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Шо да е, дупка да има....

Kajgana Shop

На врв Bottom