Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Суарез на позајмица, а Хески во Ливерпул. Само, треба да се пази да не ни го лапне H E S K E Y некој (сличен на нашиот) треторазреден тим, па да останеме само со еден напаѓач.

S

Stivie G

Гостин
Na kletite amerikanski picki se da im ebammm, neka se gonat upm. Rogers ne go obvinuvajte, toj im e samo marioneta......:mad::mad::mad:. Tolku od mojot optimizam..........

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.699
Поени од реакции
11.921
Na kletite amerikanski picki se da im ebammm, neka se gonat upm. Rogers ne go obvinuvajte, toj im e samo marioneta......:mad::mad::mad:. Tolku od mojot optimizam..........
Не е Роџерс крив за тоа јасно ми е. Ама е крив за Керол! Ќе свириме сега без напаѓачи. Ај да го продаеше ќе речевме газдите го продале за пари. Ама пари за Керол не зедовме така да ова оди на душа на Роџерс. Имаат 30 минути да купат напаѓач и да се извадат од гомната. :mad:

S

Stivie G

Гостин
Vazno vecerva na zidovite na moite fb prijateli vidov statusi kako go proslavuvaat porazot na Celzi, Falkao car i slicno :pos::tapp:.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Не е Роџерс крив за тоа јасно ми е. Ама е крив за Керол! Ќе свириме сега без напаѓачи. Ај да го продаеше ќе речевме газдите го продале за пари. Ама пари за Керол не зедовме така да ова оди на душа на Роџерс. Имаат 30 минути да купат напаѓач и да се извадат од гомната. :mad:
В година ќе го откупат за 17м! А нов играч нема да видиме, во гомна сме 3-4 години, ништо не не вади од таму!

S

Stivie G

Гостин
Kako ti svirat taka ke igras. Ne mi e krivo ic za Kerol, krivo mi e so pickite kleti ne izebaa a najavuvaa mnogu...........

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.699
Поени од реакции
11.921
В година ќе го откупат за 17м! А нов играч нема да видиме, во гомна сме 3-4 години, ништо не не вади од таму!
Ама в година......за сега Роџерс е крив што го позајми. Освен ако не му наредиле за помала плата. Плус вака ништо не прајме а нели сакаат успех за да заработат??? Кретени

S

Stivie G

Гостин
Ама в година......за сега Роџерс е крив што го позајми. Освен ако не му наредиле за помала плата. Плус вака ништо не прајме а нели сакаат успех за да заработат??? Кретени
Pari zarabotija veke, eve sega i Paceko i Eklston se prodadeni. Nivnata cel si ja ostvarija pickite :mad:...............

Kajgana Shop

На врв Bottom