Пост на кој сте се изнасмеале

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Бугарите се апашка нација, сликовито објаснето, има 100 коли, пушташ бугари и нема веќе коли на паркингот:)
не знам колку е точно ова шо ми го кажваја ама наводно по насловни на весници го имало и по портали: Јапонец поминал над 30 држави со велосипед и му го украле во Бугарија :pos:

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
од кога тоа почнаа од МЕТАН да се прават апчиња ?
Стероидиве дефинитивно и мозокот го сушат :pos:
Ако толку се разбираше ќе знаеше дека Метан е скратено од Метандростенолон(dianabol) и е стероид во форма на апчиња кој се прима орално,може и јас не се изразив баш коректно ама кога другите сфатија незнам што ти беше толку тешко и тебе да разбереш...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
не знам колку е точно ова шо ми го кажваја ама наводно по насловни на весници го имало и по портали: Јапонец поминал над 30 држави со велосипед и му го украле во Бугарија :pos:
:pos::pos:
Во 90те во Бугарија кога се даваа за две чрвени со кола не се одеше, веднаш бугарчето ќе ти ја собере. И наш Македонец се довлечкал со стокец во Софија и пишал на ливче, не фаќајте нема ништо. Се враќа ја гледа на трупчиња колава и оставено ливче: Аз сам должен да проверам.
Слушнав и летово дигале коли, на еден познаник бемвето му го собрале во Несебар, пешки си дошле:pos: Апашка нација, затоа ја немаше до 2009 година (мислам беше) во осигурителните компании, велат осигуравањето важи на секаде освен во Бугарија.

П

Паган-др

Гостин
Во Србија му го украдоа, не во Бугарија. Пред околу две недели негде се деси ова.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.849
Поени од реакции
10.655
Ме болеше стомакот и реков да видам од што е, кога на ехо покажа дека сум имал некое мало камче на жолчката. Болките ми беа кај папокот, а како што знам жолчката боли од десна страна под ребрата, а јас таму болки немам. Докторот рече не е страшно не е голем. Некој со слично искуство, како се живее со камен?

Со камен се живее исто како во камено време само + имаш струја да го пуштиш пц-то и да прашаш.
:pos:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Во темата за фудбалската репрезентација
Батали тоа, некој нека ги локализира пожариве по шумиве, цела репрезентација може да ни ја зафати!
:pos:

G

gk77

Гостин
не во Бугарија во Србија беше тоа , и владата му плати сместување во хотел 1 недела и потоа го пронашле крадецот во Белград и му го вратиле така да ја продолжил рутата :P

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Разочаран е другар ми поради лошата трансфер политика на сопствениците и на тренерот......:pos:

Линда и Роџерсица 3 дена и 3 ноќи да ги ебам а Хенри и Роџерс врзани да ме гледаат и да плачат!!!
уште се смеам :)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Каде бре ти со ваков вкус на лавови и споменици во Италија, како партал ќе те исфрлат. Таму е уметност, не е шабанерија.
:ROFLMAO:
:pos:е стварно „крвава„ е оваа leandra
(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom