Пост на кој сте се изнасмеале

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.609
Поени од реакции
22.622
На темата за ЛШ, неколку часа по извлекување на групите..
Не бевб на форумов за време на ждребов така да не можев да го хејтам. Ама затоа сега сум тука и имам поприлично вадафак моменти што сакам да ги споделам.Да почнам од поситни моменти.
Прво да прашам дали само јас го чув Дон Инфантино како му вика на Ил Капитено rig on.Дали тоа на италијански значи продолжи да мешаш или уствари мислеше да му каже во стил:Продолжи да местиш утакмици штом до сега не те фатија никад нема да те фатат.Keep calm and rig on.
Второ. Каталонци со што ги храните играчиве ваши? Со урина од еднорози?Иниеста освојува награда за најдобар играч кога сите очекуваа КР или Меси да освојат а овој мртов ладен демек цел живот гледал натпревари на македонска кошаркарска репрезентација па се има нервирано за цел живот и сега не може да покажува никакви емоции. Па добро бе човек израдувај се малце.Исто ме интересира зошто и Меси и Иниеста не знаат англиски? Знам дека не им треба пошто играат во Барса ама сепак играчи од светска класа се ! Како ќе му каже на судијата Фак оф ју кант ако не знае англиски ? Или уствари тоа е финтата на шпански ќе му кажат па нема да ги сфати. КР реално е покварен малце ама сепак покажува емоции.Си кажа поштено дека тепале во Супер купот дека сезонава нивна.Овие Меси и Иниеста демек од улица ги собрале па појма немаат што треба да кажат.
Друго.Таа водителката или шест месеца не е ебана или голем мерак му има мавнато на КР. Судејќи по нејзините атрибути ќе да е второво.Па добро колку само му се пушташе тоа беше пре очигледно.
И сега за најголемиот вадафак момент.Правилата за ждребот. Како што реков правилава се ептен мајнд-факинг.
И сами УЕФА ако знаат што прават еве на.
Најголем вадафак момент.
Олимпијакос вил плеј ин д ред груп коз деј аре ред нормали.
Добро сваќам се заебаваше човекот.Ама уствари тие низ шала све можат да наместат.
После тоа следни ги гледам Андерлехт. Еве овие се плави ваљда ќе бидат во плавата група.
Ноуп Чак Теста Инфантино. И овие во црвената група. Зошто?
Па многу едноставно.УЕФА пресметува според една едноставна формула.Зетот за ќерка на тренерот на Андерлехт симпатиша одредена физотерапевтка од плавата група. Е сега тоа кога ќе се помножи со корен од 120 и подели со бројот на жители во главната населба во Оман и сето тоа ќе се подели со зелено а на тоа ќе се одземе тријаголник се добива многу нормално зошто Андерлехт е дел од црвената група.
Добро можда тропам глупости (не можда туку сигурно) ама цело време гледав ако може Јуве да не се падне со Челзи и на крај сите ги ставија во црвена група само за да биде Јуве со нас :D А не дека им имам страв :).
За групите во нов пост ќе кажам.Само сакам да кажам дека има пре отепани екипи во групите. А кога и покрај толку отепани екипи уште мак.екипа не може да помине прва фаза значи стварно сме отепани.Треба УЕФА да направи лига на отепани екипи исто како што има и во кошарката. Ова сериозен сум за кошарката.Имаше баш во Охрид првенство на отепани земји во женска underaged (also known as pedo bear delight league) кошарка и изгубивме во финалето.Па добро колку треба да сме отепани за дома да изгубиме на првенство за отепани екипи?
/rant
:pos::pos::pos::pos::pos:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.172
Поени од реакции
30.342
Или на погрешен форум сум или во погрешна држава, ама толку малограѓанштина на едно место немам начекано.
Курва била , ваква била таква била, вие сите светци и светици демек:facepalm:
Добро вие пичка со око имате видено воопшто?
Пи*ката има око???????? :cautious:
:pos::pos::pos:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
на италијаните само да им зборуваш па дури и глупости и одма ќе те засакат, само многу зборење нонстоп,не е важно што само да е течно и брзо и да трае шо е можно повеке и гледање в очи и блалала ,тралала , нема ќутење ако си во италија ,ќе те рачунат за манијак, у германија е доблест да си тивок ама у италија не ,
многу интересен народ се , да им го опнам

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
на темата :Што ви е потребно за да станете градоначалник?
http://forum.kajgana.com/threads/Што-ви-е-потребно-за-да-станете-градоначалник.43252/

Да си бил скроз одличен од прво до четврто одделение.
Да си најдеш стадо офци..
Tи треба град :)

Па треба да имаш неколку реченици научено напамет и често да ги употребуваш :)

Што ти е потребно ?
Комплекс на пониска вредност за почеток.
Па овка треба да си Глуп, Туп и неупотреблив и плус да знаеш да лижеш јајца на 30.000 души за да гласат за тебе
--- надополнето: 7 септември 2012 во 20:50 ---
?
:?
?:?

е ова е врв :pos::pos:
тема: Овчарот Иснифарис Џемаили конечно е зад решетки !

Овој никогаш не бил овчар, во хороскоп е поточе а во подзнак притока на Ибар или некоја друга од реките во бившата ЈУ.
Ќе се помолам сега пред легнување да во тие 3 ипол години газенцето му го направат фи 40... цевка одводна. Така да, ко 30 ипол да му се чинат.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
:LOL::ROFLMAO:
:pos::pos:(y)

Јас немав проблем со одење на школо али памтам деца кои плачеа и неќеа да одат, после тие станаа панкери, металци и дрогаши а некои и се зачленија во СДСМ

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
знам дека на туѓа мака не треба да се смее, ама ...

не ми е јасно зошто сум банирана синоќа, ради тоа што имам дечко и што кажав дека сум го изневерила, значи срамота за форумот кој и да е позади него страшно
Дечко ти е модератор.

M

MrzaRules

Гостин
Овоа мене појако ми е
Дали се сложувате дека долгите врски повеќе успеваат или сепак не?Јас имам долга врска ид 11 години и синоќа пишував на таа тема ама видов дека сум банирана ради тоа што барав помош и совет од вас членовите ради тоа што го изневерив дечко ми после толку време, сепак долга врска монотонија, караници, нема новости и така па да подискутираме на таа тема, али сепак разочарана сум ради тоа што сум банирана без потреба и не е стварно фер не кажав ништо лошо туку барав совет и попош
Па што не ми признаеш во очи кучко една,од форум ли да се научам дека си ме изневерила
:pos::pos::coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom