RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
ЦАР!Јас сум симпатичен али срамежлив не сум![]()
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Лет 3 има конкуренција во постовиве гледам јас.
ЦАР!Јас сум симпатичен али срамежлив не сум![]()
Кој легенди ги имаш на форумов со стил на пишување ала Морзеова азбука. Па имаш нешто вака:
Jas,,,,.. smetam,,, deka ne ste vo..pravo, po, ova...,prasanje ( vo poveketo...slucai,,,)!!!!!
-koj mi gi brise postovive?<3
-не те сВатив 6то сака6 да каже6?
-heheheh
и најдобриот детал нормално е кога на крај на постот ќе пишеш Поззз
Одамна се мислам дали да отворам тема за нај ретардирани никови на форумовПосле „Свршуваат веднаш штом ќе ме погледнат“, „Смрт за зони и пајак“, „Не ми кради од солзите“ ви го презентирам и овој член.
Кај им текињаат бе....
(не се постови.... постирачи се)
а овој !?После „Свршуваат веднаш штом ќе ме погледнат“, „Смрт за зони и пајак“, „Не ми кради од солзите“ ви го презентирам и овој член.
Кај им текињаат бе....
(не се постови.... постирачи се)
Правев review на моите постови на темава![]()
Да ја бапне,а?
Љубовта е како кога ќе се искакаш в гаќи, сите околу тебе тоа го примеќаат а само ти го имаш тоа чувство на топлина
акција "Чудовиште"Се опседнаа Бугариве со плоштадот. Фми имате ли вие плоштад бе човече ?
Само не и кажувајте на Леандра за твитеров, утре наместо да твита за ова, ќе најде таму некои бугари ќе се кара, ќе не можеш да ја прибереш.
Моментот когаАли врвот беше денес зборам со пријател албанец и ми вика "како да не протестираат,еден човек на протестот кажа не биле тие убијците,он видел Јанкуловска ги убила
Умрев од смеењеЛуѓе ја напраив акаунт, у групата влегов и само штракам ретвит ко ненормален. Од корист сум или сум ретардиран?
хахахаПамтиш кога ти реков дека си спамер у душа?
И сега сите за тоа баш те сакаме.
Еј.. 23 часот е..
што е со квантниов скок еј
Ко секунда отиде.
Ко мојот твитер акаунт отиде.
Ко невиност на средночколка отиде..........
ко креативноста во песнава отиде........
Отиде....
.........
......