Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.655
- Поени од реакции
- 59.655
Ти не си човек ти си цвеќе од човек! ![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Ѕвер е Леандрава значи, болвариве трауми имаат од неа.Порано како деца кога си игравме викавме „ти си шуга, ти си шуга“ и трчаш да не те допрат, денешниве деца викаат „ти си бугар“![]()
знак Вага подзнак скорпија месечина у стрелец и шо ме чека? Смрт тоа знам него до тогаш некој ако знае нека каже мислам според астрологија.
Свадба, да!
Ама онаква, со стил, америчка. Сигурно помисливте на свадба од бајките.!! Не, не не таква.
Сакав да кажам дека не ги сакам овие нашиве, македонски обичаии, со шлапање, па за девојката пари даваат, божем таа е крава, па ја продаваат. Па оние песништана, одвратни ми се. Па шлапање, бакнување со роднини. Ма бљак!
Јас сакам свадба со стил, фустан класичен, локација: на отворено, музика: некои класици, и мојот омилен бенд, чоколадна фонтана, тоа би било тоа, без ора!! Тоа најважно, сакам интимна свадба, со само блиски личности. Многу пати за ова ми пререкувале моите дома, кога разговараме за слични работи.
Па што..А и знам дека не треба да се надевам за ваква свадба, нема да биде подржана од никој. :pos2:
А и знам дека е само ‘‘фантазија‘‘.
Бреееј! Зарем целиот овој пост го напишав јас!!?! Ма не не, рано ми е мене за свадби!! Скраја да е. :pos2::pos2:
Who the fuck is this?Ladies and Gentlemen, he's back!
He's a legend!Who the fuck is this?![]()
Прегледај го приврзокот 42483
Омилени влажни и темни места,најчесто може да се најде во партиските штабови на ВМБЛО најчесто во задниот дел од гаќите на партиските пастири,се храни со кафеавиот остаток залепен на истите
Топката што ја шутна Рамос ја најдов кај мене у двор.
Викам Алооооо
верувам во... сонот дека се исполнува на некоја друга планета... Зимбала.
Кое соѕвездие беше тоа?
Aбе Сашенко од увек сум сакал да те прашам што ти е со петливе што ти играат на потписов ...
Леандра пак со бугаритеЗемете кеса ставете ја на глава и не дишете 5 минути.