R
Rigel Kent
Гостин
Prosto me ubiva toa koga ke treba da kratam tri karakteri i jas brisam zapirki spojuvam zboroviАј да ти ебам колку имам за пишување а ова ме ограничува на 140 букви, stupid twiter![]()
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Prosto me ubiva toa koga ke treba da kratam tri karakteri i jas brisam zapirki spojuvam zboroviАј да ти ебам колку имам за пишување а ова ме ограничува на 140 букви, stupid twiter![]()
Абе каде се карате?Него лелелее ми се закачи еден од овие од Оустрејлија кај што нели им тече мед и млеко и твита дека лажеме(?) Му викам од каде знаеш кога не живееш тука и ми вика па протест од 1500 души е мал протест и само сме кревале паника за ништо
Човече добро, си емигрирал, заборави не нас тука, готово, трчај кенгури таму. Ми глумат душебрижници а печат газови на песок и сурф даска.
Не дека не ги опиша доброAntonio Miloshoski @AMiloshoski
Главата во песок + мобилниот во рака + празни муабети = јак интелектуалец со широки погледи на светот.
Е готово, ја наебавме сега!![]()
Ќе не обвинат не дека работиве за Влада, туку ВО Влада.![]()
Абе требаше да пишеме вистината, не беа 1500, беа најмалку 5 илјадиЌе те смени по неколку минути, така е и слика кога менуваш
Него лелелее ми се закачи еден од овие од Оустрејлија кај што нели им тече мед и млеко и твита дека лажеме(?) Му викам од каде знаеш кога не живееш тука и ми вика па протест од 1500 души е мал протест и само сме кревале паника за ништо
Човече добро, си емигрирал, заборави не нас тука, готово, трчај кенгури таму. Ми глумат душебрижници а печат газови на песок и сурф даска.
Antonio Miloshoski @AMiloshoski
Главата во песок + мобилниот во рака + празни муабети = јак интелектуалец со широки погледи на светот.
Е готово, ја наебавме сега!![]()
Ќе не обвинат не дека работиве за Влада, туку ВО Влада.![]()
Оди во connect па во mentions и гледаш кој ти пројал слаткиАбе каде се карате?
Има нешто ко приватни пораки?![]()
Значи ова е македонија од 2 милиони жители ... а не Австралија од 30 милиони..Ќе те смени по неколку минути, така е и слика кога менуваш
Него лелелее ми се закачи еден од овие од Оустрејлија кај што нели им тече мед и млеко и твита дека лажеме(?) Му викам од каде знаеш кога не живееш тука и ми вика па протест од 1500 души е мал протест и само сме кревале паника за ништо
only for you bro!Ај да ти ебам колку имам за пишување а ова ме ограничува на 140 букви, stupid twiter![]()
Чисто информативно, добиваш некој денар од твитер?Оди во connect па во mentions и гледаш кој ти пројал слатки
Него не се сите такви, еден дечко ги прашува идиотиве зашто ни се противат ко прво што е причината и не му враќаат пошо и самите не знаат зошто.
И браво за девојчево https://twitter.com/#!/MNajdenova/status/198932035740499968![]()
Браво бе Дијаманте бе.Karolina Goceva Fans @KarolinaFanClub
█████████████████████████████████████████ Radical Islamists protest in Skopje for arresting terorists >http://www.youtube.com/watch?v=HHKxxRerns0&feature=player_embedded#SpreadTheTruth![]()
колку и да има, замисли кај нив да се соберат муџахедини и вехабии и вака да се однесуваат по улици??Значи ова е македонија од 2 милиони жители ... а не Австралија од 30 милиони..![]()