Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.960
Помина и први мај кајги...:D
Во последниве недела дена, не сум се прибрал дома...
По цели денови баскет, шетање, искачања, малку пц, само книгата да не се фати :icon_mrgr:
Бев и на интервјуто за работа...
Од јули ако се покажам на пракса, има големи шанси да ме задржат а и да ме стипендираат да завршам нешто многу многу многу многу големо кое ми гарантира добра работа во иднина :)
Фирмата е ко од амерички филмчиња :icon_mrgr:
Рај...
Плус по струка ми е, плус мислам дека најаги ќе ми лежи тоа, се надевам добро ќе испадне на крај :)
Денешниов ден... :icon_mrgr:
Традиционално си бевме на Водно :D
Познаваш ли некои што прават скари а не носат алкохол со себе? :icon_lol:
Али јебига, степ дринкот беше замена за се :pos:
Како ми се повраќа да знаеш...
Стрвно створење, јадев се и сешто, али степ дринкот од ПУНЧ помешано со парчиња пандишпани од 38 денари уште долго ќе го памтам.
Ми остана чувството во уста, секој момент ми иден нагон на повраќање :icon_mrgr:
Убаво си поминавме, смеа до максимум, дружба, шмркање степ итн :pos:
Деца ебате...

К

командо

Гостин
ДК...
абе катастрофа, ужас/ од лошо- полошо... НАЈЛОШО :mad::mad::mad::mad:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Ова беше од оние денови кога само молчевме и се гледавме во очи еден во друг.Кога болката мирува,насмевките се на повидок,а неизвесноста постојано се зголемува.Ти закажав вчера почнав да ја чистам собата,си ги најдов книгите од Хесе,почнав да читам и почнаа ментални шлаканици да ме удараат во глава...

К

Кики.

Гостин
Драга,
the depression is back... не знам што да кажам повеќе.
Значи, денов ги надмина сите лоши денови... Освен еден...:(
Лош почеток на месецов(n)
Ајде поздрав:noze:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Многу добро си знам зашто во животот најчесто го кркам стапот...
-Одговор: краток фитил...
Таква сум...И секогаш јас го извлекувам подебелиот крај...
Не се научив никако да си поќутам малку и да не избувнувам...
Ама тоа е... Јас не планирам на 26 години да се мењам од корен...
На кој не му чинам- гитла од мојот живот!

N

Nessa Alcarin

Гостин
К, треба во 5.30 да станам зошто во 6.00 патувам накај Скопје. Ама не се легнува бе драга кога имаш уште 2 сезони од НЦИС....
п.с утре ќе се пие нес со кока кола, така ми стои... :D

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Чек ин. Арен сум.

Она таму, јас овде. Нејзе роденден, мене пивото водич вечерва. Она спие, јас не знам што да и напишам.

Факин дишстанс. Иц килинг ми.

Песнички: Галија - Караван и Узалуд Се Трудиш. Сама си ги најди на јутуб.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Hahhahaha uste ne sum legnata hhahah :D
Ko demek, komponiram u 3 I pol sabajle, ti teknue? XD
Ne smeam da zaspijam, a osekjam deka ako trepnam ke se onesvestam xD
Sve mi e smesno :DDD hahahhaha
Lele brat, ne trebase kafinjata, ne trebase...
Ma neidam utre u skolo, loso ke mi bide :D
Mnogu da ne I doe na pudlicata, ke treba da pise opravdani mesto ne. Ke ja boli rakata..poso 1 cm ponalevo treba da go pise brojceto...
Ahh mng se smeev denes, mnogu arno, ne e na arno.
Te molam, pozdravi si se samata sebe so pesnata na Suzana Gavazova - Doktore :D
Ajlavju :D

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Оффф мори мајко 4 саат ме фати, врв на досада е кога ни тука нема ништо интересно.... Дури и во Играчница бевв алоооо, Ај нека помине 1 мај, па луѓево ке почнат слики на фб да ставаат па ке има што да манијачам :pos:

M

Moon Child

Гостин
Драга, изедов многу (кога велам многу значи незнам точен број) чоколадни колачи. Цела зима си таложам целулит и сега уште ова ми фалеше. Прв пат почнувам да си се ужаснувам од сама себе:вонзем: Од утре дефинитивно тргам на стадион да трчам, оти ако продолжам со ова темпо, ќе треба да купувам нова гардероба, затоа што старата нема да ме собира повеќе. И нема да биде една беља, туку ќе бидат две, а тоа е што сестра ми нема да ми дава нејзини алишта да носам пошто ќе и ги ширам:вонзем: И знаеш дека сум прва оговарачка во лето кога ќе видам целулитни женски на базен? Да бе, секогаш се чудам како може такви целулитни да се шетаат по купаќи:вонзем:
Морам да превземам нешто, ставам крај, готово, точка. Како што реков за цигарите и пресеков, така и за ова.
Од утре ако не одам на стадион да трчам, да даде Господ да се здебелам 3 пати повеќе одколку што сум сега.
Е така.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Драга, конечно сфатив дека ако земеш некои (некои, не сите) карактерни особини од циганов како што се кулирање, терање у курац на глупите фаци у животов кои те опкружуваат и терање свој филм - најбоље се поминуе у животов.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кој легенди ги имаш на форумов со стил на пишување ала Морзеова азбука. Па имаш нешто вака:
Jas,,,,.. smetam,,, deka ne ste vo..pravo, po, ova...,prasanje ( vo poveketo...slucai,,,)!!!!!
-koj mi gi brise postovive?<3
-не те сВатив 6то сака6 да каже6?
-heheheh
и најдобриот детал нормално е кога на крај на постот ќе пишеш Поззз

К

Кики.

Гостин
Драга,
моментот кога истовремено правиш 2 семинарски и преведуваш --- бесценет.:tapp:
Не дека семинарскиве ми се за утре, ама подобро сега да ги направам отколку кога ќе почне колоквиумска. И не дека треба сама да ги правам, ама никој не се секира, а јас сакам да имам висока оценка, па сама ги средувам во име на групата. :tapp:
Внука ми, денес, ме извади од памет... падна и сега ногата и е исечена 10 см, едвај го сопревме крварењето. (n) Гревче, стиска заби и не плаче.
И така Драга, вчера кога ти се жалев за тапа ден, заборавив дека секогаш може полошо - како денес, на пример.
Среќа што музиката помага во вакви денови. :) Еве ти една. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom