Пиволенд 2009 (17.-20.09.2009)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Вечер некој ке има за да се испоштуеме на по едно пивце?

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
славе и гејмовер си грмеа али струјата беше врв.. срамота е на таков настан саат време да чекаме струја.. башка пола саат чекаш ред за пиво а недај боже да ти се пријаде..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене закон ми беше тоа silent night, жими се многу добро беше, само дали знае некој дали и денес ќе го има тоа или само за вчера беше?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Малолетниците си отидоа после 12 :) Потоа не видов ниеден
Ја останав.
Останав на ДнБ стејџот скоро до крај, се изнаслушав Cypress и Чиста на крај XD
Тотално ме напизди снемувањето на струја едно добри 2 саати, ме нафура тоа шо неможев да си зеам нешо да каснам ради гужва и фрка со тоа боновите. Mе напна шо на днб сцена смараа со даунтемпо и хардстајл, па мораше на крај да ги исчистат повраќаниците шо ги напраиа со продиџи, бујака бујака и тако даље..
Али да не мрчам многу, си поминав одлично, се скапав од ѕенѕање, испив бајаги пифце, и на крај го глеав Син Сити на проџекторот :) Се одморив, и пешанка накај НЛ XDD

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Вчера беше топ поминот,мислев дека ке зеза времево пошо врнеше преку ден,ама после ме изненади времево и најако беше...Кај што седевме ние пиво снема веке у пм :pos2::pos2:

Ајде вечер пак Пиволенд...:vozbud:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Вчера-голема количина испиено пиво воглавно пред да се отиде на кале.

Касно дојдовме при крај на Atheist rap мислам, за Dubioza Kolektiv бев таму и прв пат ги слушав во живо.
Пред да почне Есма се поместивме на денс стејџот и добра атмосфера имаше само мнооогу луѓе, ни да стоиш ни да играш-ништо.После 2.30 некако како да се намали гужвата па беше подносливо.
Криво ми е што не отидов на сајлнт парти и што имав можност само 1 ден да одам.
Вечер Зијан.Прекрасно.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Вчера влеговме со Корунот и беше мн добро само што педерчето мн рано си отиде. Го видов Тончи и му пуштив рака али мн брзо помина не го дофатив : )))
Лом се направив вчера битно, Kilkenny владее : )))))

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Само што се вратив, супер провод, имаше доста јаки шутки на Паркети, иако не ги слушам морам да признаам дека направија доста добра амосфера, се на се одлично беше.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Леле денес беше баш она...unique experience да глеаш четворица на сцена као head-bang-аат со косиштата. Е таква музика ми е за гледање, сигурно не би земала по дома да ја слушам, но вака беше баш уникатно.
Иначе, зборам за Бастиан и тие после нив. :)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
На Психомодо бев, и секако, Гобац неизоставно беше брилијантен... Бев и на дечкиве Чарли Хит и на Новиот Почеток, и имаше куп малолетници ама издржани фанови :)
Уживав во пиво,кал на патики, чат пат некој светкав рог, мирис на риба и месо, ама се исплатеше искуството.
Денес само наминавме со момчето, си кснавме и почна да роси, па накај дома.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ја бев...отидов ради друштвото и пивото...пиев седев малце...отиде 2 литра пиво...се изнајадов..сеа на спиење... афтерпарти низ град...и тоа е тоа...гужва у пм...џандари вриеше...кај биле вчера ма***а да им ја е**м коа имаше тепачка коа едни кабриолети малтретираа кој стасаат па и тепачка со центарски деца имаше...и нормално џандарите биле албанци и нишо не превзремале...а играле ножеви и боксирачи....

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Бев, видов, отидов. Но добро беше. Добри пива, добра музика, добри жени, добро друштво и добра атмосфера. Се на се - добро беше.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.694
И јас само што се вратив од Пиволенд. Вечерва бесе најдобро до сега, пред се по заслуга на Паркети. Браво, браво, браво за нив. Одличен настап:):)

Kajgana Shop

На врв Bottom