Пиволенд 2009 (17.-20.09.2009)

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Кај најде и мене ме интересира :D
и мене :pos:
односно мене ме интересира само цени за guinness,efes pilsen и corona

цените на другите пива ги знам чат пат ...
скопско 50
горско две за 50
даб 50
лашко 50
лашко дарк 50
амстел 70

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
горско две за 50 like :P
изгледа ќе падне многу пиво вечерва :)
Се гледаме :)

Q

qwerty1

Гостин
требаше северина (сееберина) да си ја капарите.

:tapp: енергетски пијалаци на пивофест :tapp:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.914
Поени од реакции
50.627
фино бе, јадев живо месо...незаборавно искуство, плескавицана ја осеќам како ми мрда од внатре!!! : ).
Иначе у основа фино беше на двата стејѓа кај што се прошуњав, и на днб-то и кај тие дубиоза, народот беше весел и пијан, атмосферата пријатна, тоа е доволно.
За да биде онака врв-три предлога за догодина од мене.
1. Пиво со пари, тури курот она боноине не е ова Ѕингоград.
2.Супрхикс и Џајковски или некој друг диџеј по избор ради баланс.
3.Настанов во средина на август, не може ова вака, секоја година да се тресеш за “дали ќе врне’’ е безсмислено.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ДА СЕ БАТАЛАТ СКАРИТЕ и ако веке има скари да бидат на ЧИСТИ ХИГИЕНСКИ МЕСТА И ПОДГОТВЕНИ КО ШТО ТРЕБА ......... смрди цело кале на скари ( али на изгорена скара... коа ке ги забораиш кебапите да ги тргнеш од решетка ) извор на болести се тоа месата.... кој јаде нек му е со среќа

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
ДА СЕ БАТАЛАТ СКАРИТЕ и ако веке има скари да бидат на ЧИСТИ ХИГИЕНСКИ МЕСТА И ПОДГОТВЕНИ КО ШТО ТРЕБА ......... смрди цело кале на скари ( али на изгорена скара... коа ке ги забораиш кебапите да ги тргнеш од решетка ) извор на болести се тоа месата.... кој јаде нек му е со среќа
Брат тоа е тоа, идеш на пиво фест, во Колосеум нема скара, на вакви настани е така. Нема пиво фест без скара, и во Германија на Октоубр фест имаш колбаси. Во Прилеп цел град смрди на скара, така е и тука. Што се однесува до хигиенскиот дел, секаде е слично, замисли во Лесковец на Роштилијада како е, а и во 7ца, зимаат пари и ти прават сендвич, не ги мијат рацете. Тоа е тоа, хигиенски, дома.

Се одалечив од темата, одлично беше денес, многу пијано, денес ми беше ден за темно лашко, утре ќе видиме како ќе ме понесе денот.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Дубиоза колектив беа добри овие другиве и не баш. А тие што нејќат скара и пиво нека не идат на пиво ленд.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ама пак видов сељаци што правеа тепачки, да фатиш да ги изрогаш во Вардар значи:toe:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Дојдов накај 8 некои Молдавци мислам беа направија одлична атмосфера,и после застана некој реге фраер...абе главава ми ја поди,мислев да почнам да јадам земја :tapp:....не се прави атмосфера со реге,а мислев да седам до крај ама не издржав...и уште нешто толку многу полиција и редари,а толку многу пијани малолетници,со книгите од школо директно таму...а има и фамилијарни луѓе со деца што идат :toe: ако казнуваат џандариве во парк нека казнуваат и на Пиволенд,посебно оние што им продаваат алкохол :tapp:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Ај и јас мали импресии да споделам:
Јас официјално, го отворив Пиволенд вчера, мислам стигнав таму у 10 до шест, немаше никој, два-тројца дали имаше. Жал ми е што го испуштив само настапот на Фонија, aма нема врска.
Туку, кои беа луѓето после Новиот Почеток? Руси ли беа тие со хармониката? Лудница беше на нив, мислам дека и да немав три литра пиво во мене ќе се изнаиграв. Those people really know how to make people move!! -њтфомг Закон! Like за нив!
Like и за Блајнд, само со него се видов од форумов.
Silent party-то растураше, само што имаше некој пијан момак што не знаеше да си ги контролира хормоните, па полу-бутна еден стуб со реклама, ама добро, дојде полиција, си интервенираше.
Ме нервираше само што имаше апла многу гужва на штандовите за храна, а многу малку вработени [освен во Fornetti]. Мислам, кај тој типот од четири сезони? Чекавме 50 факинг минути за палачинка, која после ја дадов за да не приумре детето до мене, на душа ќе го носев. И така, саат време помина за ништо.
И така, супер беше, лајк за Короната, лајк за Стелата, лајк за многу темното Лашко. Вечер идам пак, да доисцицам она што остана од Лашкото [луѓето на тој штанд ме запамтија, на секој десет минути им идев, онака: ееееј, кај си бе ти, што праиш, добра. Си праевме муабет. :pos:]
И то.:iTard:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Дубиоза беа закон.
И толку од убавите впечатоци од Пиволенд.

Или ја не знам да проценам, или нешо не штима у дешавкава. Како и да е, не ми се свиѓаше ич.
Плус, се осеќав ко у детска градинка (малолетници на тони)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Дубиоза беа закон.
И толку од убавите впечатоци од Пиволенд.

Или ја не знам да проценам, или нешо не штима у дешавкава. Како и да е, не ми се свиѓаше ич.
Плус, се осеќав ко у детска градинка (малолетници на тони)
Сестра ми беше може си ја видела на реклама ја имаше (сеуште оди рекламата).
Јас не бев голем сум.

Kajgana Shop

На врв Bottom