Ај и јас мали импресии да споделам:
Јас официјално, го отворив Пиволенд вчера, мислам стигнав таму у 10 до шест, немаше никој, два-тројца дали имаше. Жал ми е што го испуштив само настапот на Фонија, aма нема врска.
Туку, кои беа луѓето после Новиот Почеток? Руси ли беа тие со хармониката? Лудница беше на нив, мислам дека и да немав три литра пиво во мене ќе се изнаиграв. Those people really know how to make people move!! -њтфомг Закон! Like за нив!
Like и за Блајнд, само со него се видов од форумов.
Silent party-то растураше, само што имаше некој пијан момак што не знаеше да си ги контролира хормоните, па полу-бутна еден стуб со реклама, ама добро, дојде полиција, си интервенираше.
Ме нервираше само што имаше апла многу гужва на штандовите за храна, а многу малку вработени [освен во Fornetti]. Мислам, кај тој типот од четири сезони? Чекавме 50 факинг минути за палачинка, која после ја дадов за да не приумре детето до мене, на душа ќе го носев. И така, саат време помина за ништо.
И така, супер беше, лајк за Короната, лајк за Стелата, лајк за многу темното Лашко. Вечер идам пак, да доисцицам она што остана од Лашкото [луѓето на тој штанд ме запамтија, на секој десет минути им идев, онака: ееееј, кај си бе ти, што праиш, добра. Си праевме муабет.
]
И то.:iTard: