Најубав момент во мојот живот

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Неможам да се определам за еден НАЈУБАВ момент во животот, ама ке кажам меѓу најдобрите кој е.
Кога бевме на екскурзија во 7дмото одд, мислев дека би ми бил и останил меѓу најубавите моменти во животот шо ли немало кога сме биле низ Македонија, другарство, смееење до солза, играње, дружење се се се се имало многу без задоволен од екскурзијава и мислам да се врати тоа пак време ке блеснам!!!!!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Mногупати сум бил на стадион но некако посебно убав момент ми беше кога Македонија го даде голот против шкотска!
Само се саеќавам дека сите почнавме да урламе како луди и трибините почнаа да се движат и да се спуштаме полека-полека надолу........џабе се ова, не се кажува со зборови:)

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Кога после 2 месеци карање и лажење одлучивме да бидиме заедно.
Не можам да заборам како ме гушкаше и бацваше, никогаш не сум се осетила толку исполнето.

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
Охрид - Канео....и Тој!!!...најубав момент

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Па не ми теквит баш во овјо момент, ама еве би го издвоил концертот на Бијело Дугме пред 2 недели во Скопје.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Неќе да дојде, мм(у) ебам. :tv:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Еден од поубавите:)...кога ја запознав...

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
моментот кога бев со него за прв и последен пат.......никогаш не сум се почуствувала поубаво и посрекно од тогаш..но сепак се што е убаво кртко трае

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
само ќе кажам: АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Toa beshe koga te seksav a? :pos2:

btw, najubav moment koga ke dadam gol na nekoj natprevar. Sekogas mi e ubav. :smir:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Metono1[mkd];1848608 напиша:
Toa beshe koga te seksav a? :pos2:

btw, najubav moment koga ke dadam gol na nekoj natprevar. Sekogas mi e ubav. :smir:

Ај не лажи... признај! :pos2::pos2::pos2:

Бај де веј најубав момент ка бех на Лени :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Неможам да издвојам само еден така да појќе ќе да се :)
Koга ги нишав циганчињата на нишалкине(лулашкине). Толку беа мали и слатки.. едното кога го слегував од нишалката како ме гушна... морници ми полазија...

Потоа, првиот пат кога ја држев внука ми во рака.. и прв пат воопшто во мојот живот да видам толку многу мало бебе, имаше само 2 недели од ко се роди... тоа беше пред 4 години.

Koга се капев во 5 сатот сабалје во езеро... Ок, не дека беше најубав момент,ама беше доста посебно.. и доста морбидно.

Kajgana Shop

На врв Bottom