Најубав момент во мојот живот

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Убедена сум дека најубавиот момент се уште ми се нема случено,нешто посебно што би вредело да се запише.Од тоа што ми се има случено до сега најубав момент ми беше во неколку кризни моменти (ама ептен кризни) што некои луѓе не се откажале од мене иако знам дека понекогаш имам impossible карактер и не сум баш лесна за трпење, а сепак останувале колку што е потребно.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Кога ја испрскав у уста Виталија Верезутска!Не сонував,го живеев сонот!

XtanhunX

Relentless lol :P
Член од
4 септември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
1
Ermmm...mora da e momentot koga se rodija sinot i kerkata...znaci eve ti dva najomileni momenti od mojot zivot

:salut:

D

dh00|

Гостин
го доживеав пред некој ден...во тој момент се чувствував како никој ништо да не може да ми одземи:pipi:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Кога за прв пат станав тетка на малата принцеза, после и на нејзината сестрика...:back::wub:

Член од
9 декември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
Целата наша врска е најубавиот момент. Тој беше најубавото нешто што ми се случило...

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
многу моменти се јавуваат во конкуренција ,тешко да се одвои некој.
Штета што поминуваат,а останува само сеќавањето од тоа.Кој те тераат да патиш а не се фокусираш на сегашниот момент кој сега го живееш.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Најубав момент.. незнам.. има повеќе...
завршување средно (матура) тоа ми текна сега.. следен претпоставувам ке биде дипломска, можда ке добијам некоја добра награда мислам... од овие игриве на среќа шо се.. :) придај боже придај боже :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.227
Хмм. . . што знам, тешко е да се одвои посебен момент. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom