Најубав момент во мојот живот

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
eeeee...edna vecer...juni mesec....no4 bese...si sedevme sami...mene malce sram...strav da ne zgresam neso.....to so go sakav kratko bese..ali sepak mi bese najubo vo cel zivot do sega i nema da go zaboram...si ja guskav..za ra4e ja drzev...najubooooooo

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
па сега кога бараш само еден,од повеќето ќе го издвојам ДАРКО ДАРКО ЗЛАТНА КОПАЧКА ЕВРОПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ утакмицата на ѕвезда со панатинаикос у сред атина мамичето нивно циганско како само ги прееба :vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Најубав :toe:, сум имал многу добри и лоши моменти во животот ама за најубав не би можел да одвојам.

N

NeMiRnA

Гостин
Допрва ќе се деси кога ќе положам у пакет маркетинг и менаџмент :vozbud:...ахаааа....важи....

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
ima mnogu no kje odvojam eden...koga za mojot rodenden celata soba bese ispolneta so rozevi baloni na koi pisuvase happy birthday, so malecki svekjicki nassekade,najromanticni baladi na cd i koga vo eden moment dojde so tortata vo vid na srce i mi ja ispea rodendenskata pesna, a potoa mi rece da odam vo drugata soba za da mu donesam paloma a vo toj moment sto kje vidam....najomilenoto fustance od izlog koe sto mn mi se dopagjase se naogjase vo sobata....Ah kolku bev srekjna...:back:

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Najubav moment 10.08.2007 godina koga ja zapoznav licnosta koja sto ja sakam beskrajno mnogu, koja sto mi e se na svetov a od toj datum pa navamu se e najubavo:pipi:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Не можам само еден момент да напишам,два ми се најубави и не можам да бирам меѓу нив.
Моментот кога прв пат го видов моето куче,кој го зедов во раце пред 7 години.
Моментот кога Металика ја почнаа Fade to black летоска,неописливо.

Член од
3 октомври 2008
Мислења
234
Поени од реакции
9
Најубав момент... хмм..
Моментот во кој го живеам својот живот :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
На оваа тема Чкаља во "Камионџии" имаше писмена по Српско-хрватски и 45мин. не напиша ништо, па така и јас....сега за сега.:wink:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Momentot koga se gusnavme site zivi i zdravi posle soobrakajnata nesreka koja za sreka ne zavrsi fatalno!

Член од
21 октомври 2008
Мислења
178
Поени од реакции
3
denot koga mi ja podade rakata i go slusnav nejziniot glas ,a okulu nas esen bese..........:smir:.uffffffff najubav moment paktce koga ke mi dadese dedo mraz kako dete:helou:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..момент..кога се деси она по што копнеев година ипол :)
..моментот кога во раце го држев писмото кое има големо значење за мене..скокав до тавaн..

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
10 Ноември 2007. Најубавиот момент и ден во животот мој!

Kajgana Shop

На врв Bottom