Најубав момент во мојот живот

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
не би можела да издвојам,, затоа што навистина има премногу такви,, а верувам дека ќе ги има и уште многу..малку е ограничена темава....:vozbud:

Член од
20 јануари 2008
Мислења
119
Поени од реакции
6
Sekoj den mi e najubav na svoj na4in..... si go uzivam sekoj den kako posleden..:salut:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Можам да го издвојам кога ми рекоа дека нема да одам на полагање во 1 год. ама радост ли беше... :vozbud:

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Секој момент што сум го поминала со тие што најмногу ги сакам.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
01.07.2007
Тоа беше почетокот на најубавиот момент во мојот ДОСЕГАШЕН живот....

и сеуште трае :back:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Да, убаво кажавте на почеток, темава не` прави да помислиме дека нашите животчиња се патетични, дека се е ебано минливо.
Ама еве на што јас често се навраќам и притоа се чувствувам исполнето. Моментот кога се вратив дома и првпат ја видов сестра ми-многу мало бебенце, а јас имав некојси 7,8 години :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Па не можам да кажам најубав момент кој ми бил ги има многу а уште многу убави моменти и очекувам,но ај ќе пишам неколку:

* 27ми април 1992 година кога во акушерската болница Чаир за прв пат ја видов сестра ми, бев пресреќна :pipi:

* 26ти април 2008 година кога го посетив мојот град на соништата Милано и најубавиот момент вo целиот ден беше кога стапнав на теренот на сан сиро и кога се свртев накај сите трибини :vozbud: (чуството e неописливо:))

Прво на овие два моменти се сетив а ги има уште многу како матура, дипломирање на факултет, кога го видов Бекам и кога бев на трениг на Роналдињо :icon_lol:, прекрасни моменти од патувањата на кои сум била кои бескрајно ме исполнуваат и моменти кога сум си остварувала сопствени соништа.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мене пошо ме исполнуваат материјални работи, а не духовни(пошо не веруем у духови :)) најсреќен момент ми беше ко ми го дадоа кључот од мојот стан.

Сеа за сеа толку. Ке видиме понатаму здравје...:))

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Најубав момент во мојот живот е кога сватив што значи да љубиш...
Истовремено тој ми е и најлош момент во мојот живот...

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Најубавите моменти ми се кога сонувам:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom