Најубав момент во мојот живот

Fackasta

Ама друже .. ЗАШТО ?!
Член од
2 мај 2009
Мислења
120
Поени од реакции
13
Кога шетав со иван... еееех:nesum:

Се шалам бе :) Најубав моментт од мојот шивот беше кога тато ми донесе куче дома :)

M

Mario Gómez

Гостин
Па најубави моменти во мојот живот се победите на Македонија во клубските спортови, тогаш се чуствувам исполнет знаејќи дека некој направил нешто добро за земјава, дека уште некој плус слушнал дека и тука има спортски таленти.За некој други моменти би требало да размислам али кога си пијан тие се сигурно најубавите моменти.Секако никогаш нема да си заборавиш први пут, први пољубац и све то али други се тие моменти кога си центар на светот кога знаеш дека си направил нешто корисно за светот и околината.Тие моменти те исполнуваат и вреди да се живее само за убавите моменти.

:back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
кога се роди сестра ми, можеби бев мал не знаев многу ама скокав од радост буквално :smir: иако сега многу многу не си ја имаме

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Searching...

Па неможам да издвојам најубав момент во мојот живот поради многу причини:
-Имам доживеано многу убави моменти во животот, и не можам да се одлучам кој да го изберам но сепак би го одбрал поминатата сезона кога бев на одмор во Турција си поминав прекрасно одев по журки,одев на плажа,се шетав навечер тогаш се сеќавам имаше и концерт од Дино Мерлин го проследив и тоа ми е еден од најубавите моменти во животот.:pipi:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Најубавите моменти во животот ми се случија веднаш после најлошите.
Ем пребродив доста лоша здравствена криза, ем дознав дека имало повеќе луѓе кои мислеле на мене отколку што препоставував.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Searching...

Па неможам да издвојам најубав момент во мојот живот поради многу причини:
-Имам доживеано многу убави моменти во животот, и не можам да се одлучам кој да го изберам но сепак би го одбрал поминатата сезона кога бев на одмор во Турција си поминав прекрасно одев по журки,одев на плажа,се шетав навечер тогаш се сеќавам имаше и концерт од Дино Мерлин го проследив и тоа ми е еден од најубавите моменти во животот.:pipi:
Teшко тебе(без навреда):smir:

T

theTinule

Гостин
Немам некој што би го одвоила како најнајубав.
Еден од најубавите беше лани на еден концерт во Германија. Чуството беше како да лебдам. Немав рамнотежа и се чуствував како да сум над сите што беа таму..прекрасно чуство.:pipi:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Пред некој ден. На Кавасаки, со 100 и кусур по Партизанска. Не знаеш дал ќе погинеш ил не. Закон!:vozbud:

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
03.10.2008 кога се роди братучетка ми
30.04.2009 кога ја запознав личност мојата прва љубов:pipi:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Најубав момент? Да е најдобар период од животот, би рекол 2009 година, од почетокот до сега. Моменти.. тешко оти целиот период е супер, ама ај ќе издвојам нешто...

Кога ми ги подари слушалките што ги зема од Грција, кои сеуште ги употребувам.
Вчера, лежење на тревата во паркот под отворено небо полно со ѕвезди.
Многуте вечери поминати лежејќи на една чистинка на патот кон манастирот св. Илија во Струмица.
На први Мај, во Дојран, дожд/град паѓа ненормално, ние заедно трчаме од едниот крај на Дојран до другиот, без обрнување на внимание на тоа што сме цели вода направени. Истиот ден, кога прв пат лично ми рече дека ме сака... Чувството, can't describe it.
Да сумирам, секоја минута со неа.

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Koga dobiv karta za koncert na metalika vo bugarija od mn draga licnost togas custvuvav:love1:(i dobiv dozvola od doma) bev lol...:icon_lol::music3:..

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
кога ја запознам мојата прва љубов и кога се роди братучед ми тревме 24 саати и сите се опивме шо неможевме да одиме

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Најубавиот момент на кој сеуште се сеќавам беше во зимно време во една од дискотекиве у скопјево каде се сретнав со човек со кој се неам видено со години и толку беше весело и интересно у муабетот со него што тој момент нема никад да го заборавам, а и ретко таква вечер ми се дешава исполнета со истите чуства што сме ги имале од пред многу години....

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Do sega sum imala mnogu ubavi momenti,najubaviot mislam deka treba da mi se sluci,kako na primer dogodina koga ke treba da magistriram....:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom