Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 26.287
- Поени од реакции
- 34.875
Koга очекуваш најдобро, не е невозожно да се разочараш од добро.Броди е супер играч, Лејкерс вил би џст фајн.
Глеам Милвоки титула со све шутери у тимот освои
Башка Леброн ќе си одмори појќе сезонава, барем нема топката да е у него нон стоп.
Не разбирам како може да сте незадоволни кога тимов ви иде од Шрудер на Броди.
Дејм реално беше не реално сценарио.
За Бил Вашингтон бара 16пика од прва рунда, вселенска прашина сто грама, кило црна материја, два рога од еднорог и муда од киклоп.
И дап, Лилард дефинитивно не беше реално сценарио. Посебно што ни тој ни Бил не побараа трејд... Ама пуста надеж, последна умира.
Инаку Милвоки имаа скоро во секој момент во игра пар играчи кои и ако не се врвни шутери сепак си бараа чување на линија за 3. Феникс не може да се паркираат цело време под рекетот - како со Лејкерс во првата рунда. Кој во Лејкерс бара чување на 3-ка, освен можеби Леброн кој е сѐ ама не е добар шутер за 3.
На пример Марк Гасол многу добро шутираше за 3 во серијата со Феникс, ама дури и тој цело време беше оставан сам на 3. Пошто за Феникс сѐ е подобро отколку да се разиграат Леброн/АД, а тоа со 5 играчи паркирани под кош и не е баш можно.
Уф, да Бади Хилд во овие Лејкерс ќе се уклопеше многу добро... Очајно им фалат барем пар шутери - пази не толку за да шутираат 3ки - колку за да се отвори малку место под рекет.Не ми се веруе дека некој повише би го сакале Бади Хилд у тим
Ќе видиме сега како ќе се покаже. Ако прифати тимска улога, да не циглари цигли туку да игра паметно и штедливо - да прифати споредна улога - тогаш има големи шанси Лејкерс да бидат незапирливи (океј, под услов да донесат макар некој шутер). Ама ако почне да се однесува како примадона, да бара преку леб погача, тогаш ќе испадне дека дефинитивно бил канцер... Само сите заслужуваат шанса па ќе видиме.se soglasuvam za delot okolu dobri i losi strani, me nerviraat muabeti, deka po default e problem za timot, koga posledni dve sezoni so gi pratam detalno, ne samo so ne e problem, tuku pomogna dosta i za hjuston i za vasington posebno.
kako kje se vklopi vo lal i koja uloga kje ja ima, ostanuva da vidime.
Сигурен сум ако управата да имала шанси за подобар дил, дека ќе го направела. Пелинка и компанија се покажаа како прилично успешни во продуцирање дилови и носење играчи, макар да ростерот лани испадна промашај пошто не донесоа центар за лобови и одбрана (тука најмногу пошто дозволија Хауард да се изглупира и да го соберат во Филаделфија).