Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Денеска е денот што го чекаме цела година, цела година, денеска е денот што го сакаме најмногу од се, најмногу од се... (фановите на Јуве 2 години го чекаат овој ден хахахахаха мала шала на наша сметка) ....
--- надополнето: 18 септември 2012 во 13:56 ---
Реал - Сити удар на 2 титана.
Кој два титана бе, Сити до лани нигде го немаше во ЛШ, да речеш судир меѓу два титана помеѓу Реал и Баерн ќе те сфатев, али Сити бе ?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.876
Поени од реакции
6.932

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Како што гледам нема на мтв денеска,а мене ми остануа да искористим да глеам на арена дур е за џабе:D,, после се знае стрим му е мајката.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Многу пати се докажало дека Реал игра многу подобро на големите натпревари кога е во лоша форма. Just sayin'.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Bojan Krkić će nadomestiti odsustvo Zlatana”. Bojan Krkić ne bi mogao da nadomesti odsustvo Zlatana da im je nekim slučaj posao maloprodaja leblebije i ostale zdrave hrane u kiosku, a ne fudbal.

:pos::pos::pos:Na prva dva mesta će se naći Real i Siti, a u slučaju da ne bude tako Manćini će biti obešen za muda u nekom vešto skrivenom mančesterskom podrumu i umakan u bure sa mazutom dok se ne usere i dok gospodin Šeik Mensur ne kaže – dosta

:pos::pos::pos::pos:..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Ај вака на неколку саати пред почеток на ЛШ сезонава да дадам мој prediction.

Трета година по ред ќе идам со Реал како фаворит за титула.Реал како што трнгал може многу лесно уште во февруари да ги изгуби шансите за титула во Ла Лига (со некаква си 10+ поени разлика) па во тој случај ќе се свратат кон ЛШ. Имаат тренер,имаат играчи,имаат квалитет.Што им фали не знам ама очигледно нешто им фали/еше.
Освен Реал тука нормално втор фаворит е Барселона која што последниве неколку сезони освојува ЛШ на секои 2 години.Лани освои Челзи што значи.... :D
Но сепак мислам дека Барса годинава тешко дека ќе освои ЛШ.Дека годинава повеќето екипи веќе ја научија играта на Барса а Другарот Тито нема да успее да се снајде со противници кои што ќе постават добра контра тактика.
Покрај Реал и Барса како главни фаворити мислам дека големи шанси за освојување на титула има и некаква "аутсајдер" екипа.
Под аутсајдер не мислам на екипи како Нордсјеланд и Динамо Загреб туку на екипи кои што ќе освојат ЛШ на сличен начин како Интер и Челзи односно никој нема да очекува дека ќе освојат.
Од овие "аутсајдер" екипи најголеми шанси им давам на Баерн и Арсенал па до некаде и Јувентус иако мислам дека сезонава Јуве нема да можат да се справат со екипите кои што се редовни во ЛШ.
Друго што очекувам е да нема англиска екипа во финалето (освен Арсенал). Некој сега ќе ми пише добро бе ти нормален ли си знаеш ли какви екипи имаат Сити,Јунајтед и Челзи?
Да знам но сепак моето мислење е тоа. Се надевам дека сум грешка и дека Челзи повторно ќе игра финале ама реално мислам дека ни Челзи ни Сити ни Јунајтед нема да стигнат до финалето.
Друго.Нокаут фаза.Годинава очекувам каша попара нокаут фаза.Една од најквалитетните нокаут фази.Вообичаено последниве години од 8 меча на 6 победникот се знаеше пред да се изиграат мечевите.Годинава очекувам многу фаворити и да отпаднат во 1/8 финалето.

Трето.Челзи.Од навивачки аспект а и од аспект на тоа дека Челзи се моментални европски шампиони треба да ги кажам моите погледи :D.За мене 1/2 финале сезонава би било рамно на финале а финале рамно на неверојатен успех.1/4 финале за мене е годинава целта во ЛШ а се друго би било бонус.
Се надевам дека сум грешка и дека токму Челзи како "аутсајдер" екипа за прв пат ќе ја одбрани титулата во ЛШ (како ЛШ).

П.С."Аутсајдер" екипи се тие екипи што кога играат дома против Барса имаат 2+коеф за нивна победа.Пример за тоа беше лани со Милан и Челзи. (небаре мислиш Динамо дошле на Ноу Камп)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
хахаахаха caption-ите, коментарите под сликите се врв

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Трето.Челзи.Од навивачки аспект а и од аспект на тоа дека Челзи се моментални европски шампиони треба да ги кажам моите погледи :D.За мене 1/2 финале сезонава би било рамно на финале а финале рамно на неверојатен успех.1/4 финале за мене е годинава целта во ЛШ а се друго би било бонус.
Се надевам дека сум грешка и дека токму Челзи како "аутсајдер" екипа за прв пат ќе ја одбрани титулата во ЛШ (како ЛШ).
Е тоа само Јунајтед го може и никој друг! :)
--- надополнето: 18 септември 2012 во 18:23 ---
П.С."Аутсајдер" екипи се тие екипи што кога играат дома против Барса имаат 2+коеф за нивна победа.Пример за тоа беше лани со Милан и Челзи. (небаре мислиш Динамо дошле на Ноу Камп)
Епа како ти што го гледаш сега Динамо, така ние лани сите го гледавме Челзи :P

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Каков среќлија е тренерот на Динамо ништо чудно Порто да падне на Максимир :icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Каков среќлија е тренерот на Динамо ништо чудно Порто да падне на Максимир :icon_mrgr:
Под поимот среќлија мислиш на тоа како на полувреме губи а на крај некако успева да победи? е да стварно е голем среќлија....

Денеска е денот што го чекаме цела година, цела година, денеска е денот што го сакаме најмногу од се, најмногу од се... (фановите на Јуве 2 години го чекаат овој ден хахахахаха мала шала на наша сметка) ....
Да не се збуниш во цела оваа возбуда али утре играте :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom