Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Малце касно пишувам, Делбонис со Чекинато овер 21.5 1.80 коеф.
Двајца од моите омилени шљакаши, во добра форма со по 2-0 против солидни (до негде) противници. Делбонис има 4-0 во меѓусебните, сите на земја, па мала предбост му давам на него. Слично ко Квитова вчера, и 7-5 6-4 резултат е доволно.
:zloo:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.898
Поени од реакции
67.549
Па добитно е, не е над 8.5 па да ти го рачунаат промашено.
Tреба да има 9 корни, за да over 8 биде добитно. Со 8, е губитничко ливче. Ваљда ке сконтаат денес и ке си ги повлечат парите.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Вечер мислам дека е последна НБА текма.. Не дека нешто анализи треба, али ја би идел на едно илјадарче Леброн 27,5+ и Батлер 24,5+ поени.. Ваљда двајцата најдобри од нивните екипи ќе ја преминат границава поени.. Највеќе дава квота златна 1,90 за кингот и 2 за батлер

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Pangos 11.5+
Pangos igra protiv bivshiot klub, igraat Zenit i Barsa, Pangos posle 2 sezoni igranje na glavnata plejmejkerska pozicija vo Barsa, letovo go donesoa vo Zenit, kako najgolemo zasiluvanje za Zenit.
Vecerva ke se cuvaat so Calathes, covekot koj dojde na negovoto mesto vo Barsa.
Pangos e dobar strelec, i sigurno prv covek vo napadot kaj Zenit sezonava.
Prvoto kolo evroliga na gosti kaj Efes imase 23pts 7 asistencii i 1 skok.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.184
А Надал не игра добро досега, барем не за неговите стандарди, и очекувам Шварцман прописно да го намачи. Имаше време за одмор Шварман, плус ликот делува како да може 8 сета да одигра. Овер 34.5 е поклон, ќе му скини минимум еден сет Шварцман на Надал.
Нејќев да јадам гомна сабајле за да не урочам ама Надал има 12 полуфиналиња на РГ, 12 победи и само три изгубени сета во полуфиналињата, еден 2005 против Федерер и два против Ноле 2013, па сеа do the math. И ова со тај брејков врска немаше, требаше поубедливо да добие али што е тука е, добро е и вака.

Член од
8 ноември 2012
Мислења
234
Поени од реакции
389
Aко е 1 коефиециент, добивката би била 26 евра, не 45.
Неам појма што пресметале тогаш. Јас играв до пред 2год кај нив секогаш ми биле пресметувани со 1. Затоа ме интересираше дали ги имаат сменето правилото.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.497
Поени од реакции
10.125
Надал 6.5 хенд 1.60 Моцарт

Искрено мислам ќе е шамарање и 3-0 за Рафа али одам со хендикеп у случај да се деси да клизне еден сет овде. Хендикеп е поисплатлива опција ради слабиот сервис на Шварцман така да може да очекуваме доста брејкови и можда убедливи сетови. Шварцман игра баш добро од УСО навака, финале во Рим играше и баш го испегла Рафа во два сета али сега друга е приказната. Нека не ве залажува таа победа, Рафа на РГ вс другите турнири е небо-земја. Секогаш, значи секогаш во завршницата на РГ игра како ментален, плус да не заборавиме дека Шварцман доаѓа после маратонска победа против Тием од 5 саати и 10 минути и иако имаше 3 дена за одмор сепак и физички и психички е истрошен, гарант.

За другиот меч не знам, до дуелот со Буста Новак играше многу добро, страшно, али со Буста покажа доста осцилации, плус влече и повреда на вратот и лактот. Заебан мечап е Циципас за него општо земено така да очекувам борба овде. Ќе го пробам на ситно Циципас победа чисто да не ми е криво.
te pratev za nadal i vo ranata faza na nekoj tip so hendikep ili under total, lesno pomina.
vikam kje pratam i denes, i sekako na 6.5 malku mi bese, pa vikam ajde na -7 asian, da kaci malku. super istera 2 seta, i tretiot trgna so brejk, trebase samo 2 razlika tamu. dojde do tiebreak, i go somle 7-0, i tocno 7 hendikep, void bet hahaha

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Нејќев да јадам гомна сабајле за да не урочам ама Надал има 12 полуфиналиња на РГ, 12 победи и само три изгубени сета во полуфиналињата, еден 2005 против Федерер и два против Ноле 2013, па сеа do the math. И ова со тај брејков врска немаше, требаше поубедливо да добие али што е тука е, добро е и вака.
Лошо игра Надал, посебно бекендот му е многу слаб. Лошо за негови стандарди, како на 50-60% да е. Мислам дека ќе губи во финале ако игра со Новак.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
Лошо игра Надал, посебно бекендот му е многу слаб. Лошо за негови стандарди, како на 50-60% да е. Мислам дека ќе губи во финале ако игра со Новак.
Неблагодарно е да се прогнозира ова финале, треба да се ужива во гледање кој и како ќе искористи овде, нискиот отскок на топчето на кого ќе му одговара повеќе и дали бекендот ќе го одлучи мечот..... Како се спремни и двата моментално би требало да има одлична претстава овде

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Неблагодарно е да се прогнозира ова финале, треба да се ужива во гледање кој и како ќе искористи овде, нискиот отскок на топчето на кого ќе му одговара повеќе и дали бекендот ќе го одлучи мечот..... Како се спремни и двата моментално би требало да има одлична претстава овде
Неблагодарно е што целиот турнир на Еуроспорт го даваат, не може човек на ТВ да ужива, ретко кој има ТЕлекабел :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.184
Да те потсетам дека и таму има 12-0.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Pangos 11.5+
Pangos igra protiv bivshiot klub, igraat Zenit i Barsa, Pangos posle 2 sezoni igranje na glavnata plejmejkerska pozicija vo Barsa, letovo go donesoa vo Zenit, kako najgolemo zasiluvanje za Zenit.
Vecerva ke se cuvaat so Calathes, covekot koj dojde na negovoto mesto vo Barsa.
Pangos e dobar strelec, i sigurno prv covek vo napadot kaj Zenit sezonava.
Prvoto kolo evroliga na gosti kaj Efes imase 23pts 7 asistencii i 1 skok.
15 :pivo2:
Mislam deka granicava 11.5 e promasena za Pangos, se nametnuva kako lider kaj Zenit, najmnogu shutevi zema.
Sposoben e vo edno poluvreme da ja prefrli ovaa granica, denes na poluvreme imase 10pts.
Denes 3/5 od linijata za 2, i 2/9 od linijata za 3, i 3/3 slobodni.
Ako ne mu ja krenat granicava, vredi da se igra sekogas na 11.5 +++++.
Автоматски споено мислење:

Domasnata publika mu skandira MVP, se gleda deka e glavna faca vo Zenit.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom