- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
И што има тука чудно?
И што има тука чудно?
gledaj malku sigurno ne si korav , ima 1:0 u setovi i 5:2 u vtorio i go predava meco.Sega gledma na net imal mec topka i na mec topka go predava meco demek zglobo go istegnalobjasni, nisto ne sfakjam so sakas da kazes..
A koj si ti?И што има тука чудно?
Пеце на Надето.A koj si ti?
Полош тип од 0 до 2 мислам дека нема, колку пати ме има паднато тое е немогуче.Мене 3-4 натпревари вечер ми изгледаат андери, еден куп тиспстери ги типуваат овер. Или јас не гледам нешто, или тие трчаат по коефициентите.
Нема лоши и добри типови на игри, секоја си има своја логика и вредност, освен комбинираните, каде што си од старт сосечен.Полош тип од 0 до 2 мислам дека нема, колку пати ме има паднато тое е немогуче.![]()
Т1 2+ и Т2 2+ ги внесуваш во тие со логика и вредност или во исти кош со комбинираните?Нема лоши и добри типови на игри, секоја си има своја логика и вредност, освен комбинираните, каде што си од старт сосечен.
Па не е тоа комбиниран тип? Класичен овер или андер тип е тоа.Т1 2+ и Т2 2+ ги внесуваш во тие со логика и вредност или во исти кош со комбинираните?
Знам дека не е, чисто ме интересираше твоето гледиште на тој тип.Па не е тоа комбиниран тип? Класичен овер или андер тип е тоа.
Комбинирани како х во 1 и гг каде што треба да погодиш три типа, ама за играње ливче со 3 утакмици се исплаќа ради коефициентот, иако се слагам дека тие се рамни на лотарија.Нема лоши и добри типови на игри, секоја си има своја логика и вредност, освен комбинираните, каде што си од старт сосечен.
25ptsMike James 17.5+
Prvo kolo na gosti kaj Barsa odigra mn slaba utakmica a pak na kraj imase 13pts, granicata mu bese 20.5 sea go spustija na 17.5 toa deka Shengelia bese upiten za prvata utakmica.
Se ocekuva da eksplodira vecerva doma protiv Makabi, ne go gledam ispod 20pts.
Поклонче квота , штета на друг тикет ме заеба умрениот Шенгелија.Убоо сум рекол плус играње само Швед Џејмс,Вилбекин,Миротич и Ларкин.На другово тури им пепелEfes-Fener, Efes bes Larkin, od druga strana Fener godinava ima jak tim.Tuka se Veseli ,Braun, De Kolo,Ulanovas, plus Kokoskov im e trener, koj sekako za Ataman e izmislen.Potcenet Fener 2,55 kvota vredi.Plus moze da se pojaca so Cska 1.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
. УбавиниЌе клавет голој и младиве и стариве денес барем по 2. Т2иТ1 оклу 5.9