Кладилница (Генерална дискусија)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Мене 3-4 натпревари вечер ми изгледаат андери, еден куп тиспстери ги типуваат овер. Или јас не гледам нешто, или тие трчаат по коефициентите.
Полош тип од 0 до 2 мислам дека нема, колку пати ме има паднато тое е немогуче. :D

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Полош тип од 0 до 2 мислам дека нема, колку пати ме има паднато тое е немогуче. :D
Нема лоши и добри типови на игри, секоја си има своја логика и вредност, освен комбинираните, каде што си од старт сосечен.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Нема лоши и добри типови на игри, секоја си има своја логика и вредност, освен комбинираните, каде што си од старт сосечен.
Т1 2+ и Т2 2+ ги внесуваш во тие со логика и вредност или во исти кош со комбинираните?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Па не е тоа комбиниран тип? Класичен овер или андер тип е тоа.
Знам дека не е, чисто ме интересираше твоето гледиште на тој тип.
Обично го практикувам на тимови кои имаат добар напад, а тиња одбрана.

Инаку лично ги мразам типовите кои вклучуваат типување на двете полувремиња, повисоко мислење имам на комбиниран тип од типот на ГГ&#3+ отколку голови во прво, победа на домаќин или гостив во прво и сл.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Комбинирани како х во 1 и гг каде што треба да погодиш три типа, ама за играње ливче со 3 утакмици се исплаќа ради коефициентот, иако се слагам дека тие се рамни на лотарија.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Mike James 17.5+
Prvo kolo na gosti kaj Barsa odigra mn slaba utakmica a pak na kraj imase 13pts, granicata mu bese 20.5 sea go spustija na 17.5 toa deka Shengelia bese upiten za prvata utakmica.
Se ocekuva da eksplodira vecerva doma protiv Makabi, ne go gledam ispod 20pts.
25pts :pivo2:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Efes-Fener, Efes bes Larkin, od druga strana Fener godinava ima jak tim.Tuka se Veseli ,Braun, De Kolo,Ulanovas, plus Kokoskov im e trener, koj sekako za Ataman e izmislen.Potcenet Fener 2,55 kvota vredi.Plus moze da se pojaca so Cska 1.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Поклонче квота , штета на друг тикет ме заеба умрениот Шенгелија.Убоо сум рекол плус играње само Швед Џејмс,Вилбекин,Миротич и Ларкин.На другово тури им пепел

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom