Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Утре пак ќе ги испоштувам жените, Кенин со Квитова овер 21.5 1.90 коеф
Во супер форма и едната и другата, добро сервираат преку 70% двете на прв сервис. Квитова сеуште без изгубен сет, ставена е како фаворит ама мислам дека нема да и биде толку лесно утре. Кенин малце се мачеше со Колинс во втор сет, за после да ја збрише 6-0 во трет. Имате и опција двете да освојат сет, 2.25 во СЛ што исто така може да се проба. Јас ќе идам со над 21.5, па и некој 7-5 6-4 ми одговара.
:цицки:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.898
Поени од реакции
67.549
Ваљда ке мора да ги прашам идиотиве од bet365 зашто ми е ливчето недобитно.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ваљда ке мора да ги прашам идиотиве од bet365 зашто ми е ливчето недобитно.

Почекај можда ќе го сменат?

Еве, официјално на уефа.ком е ставено како автогол..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Надал 6.5 хенд 1.60 Моцарт

Искрено мислам ќе е шамарање и 3-0 за Рафа али одам со хендикеп у случај да се деси да клизне еден сет овде. Хендикеп е поисплатлива опција ради слабиот сервис на Шварцман така да може да очекуваме доста брејкови и можда убедливи сетови. Шварцман игра баш добро од УСО навака, финале во Рим играше и баш го испегла Рафа во два сета али сега друга е приказната. Нека не ве залажува таа победа, Рафа на РГ вс другите турнири е небо-земја. Секогаш, значи секогаш во завршницата на РГ игра како ментален, плус да не заборавиме дека Шварцман доаѓа после маратонска победа против Тием од 5 саати и 10 минути и иако имаше 3 дена за одмор сепак и физички и психички е истрошен, гарант.

За другиот меч не знам, до дуелот со Буста Новак играше многу добро, страшно, али со Буста покажа доста осцилации, плус влече и повреда на вратот и лактот. Заебан мечап е Циципас за него општо земено така да очекувам борба овде. Ќе го пробам на ситно Циципас победа чисто да не ми е криво.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Надал 6.5 хенд 1.60 Моцарт

Искрено мислам ќе е шамарање и 3-0 за Рафа али одам со хендикеп у случај да се деси да клизне еден сет овде. Хендикеп е поисплатлива опција ради слабиот сервис на Шварцман така да може да очекуваме доста брејкови и можда убедливи сетови. Шварцман игра баш добро од УСО навака, финале во Рим играше и баш го испегла Рафа во два сета али сега друга е приказната. Нека не ве залажува таа победа, Рафа на РГ вс другите турнири е небо-земја. Секогаш, значи секогаш во завршницата на РГ игра како ментален, плус да не заборавиме дека Шварцман доаѓа после маратонска победа против Тием од 5 саати и 10 минути и иако имаше 3 дена за одмор сепак и физички и психички е истрошен, гарант.

За другиот меч не знам, до дуелот со Буста Новак играше многу добро, страшно, али со Буста покажа доста осцилации, плус влече и повреда на вратот и лактот. Заебан мечап е Циципас за него општо земено така да очекувам борба овде. Ќе го пробам на ситно Циципас победа чисто да не ми е криво.
Јас точно обратно од тебе мислам. Ќе играм андер 39.5 на Новаче, оти мислам ќе го здрво грчето. Во третиот и четвртиот сет играше многу добро против ПКБ, и мислам дека малку се преправа со повредата.

А Надал не игра добро досега, барем не за неговите стандарди, и очекувам Шварцман прописно да го намачи. Имаше време за одмор Шварман, плус ликот делува како да може 8 сета да одигра. Овер 34.5 е поклон, ќе му скини минимум еден сет Шварцман на Надал.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.898
Поени од реакции
67.549
Зборев со нив синоќа, и гледам утрово, сменето ливчето во добитно. Среќа синоќа ја гледав утакмицата. 95% од уплатени ливчиња не ги гледам, па се прашувам како е можно ваков превид да се направи, и дали уште недобитни ливчиња има со вакви киксови.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.833
Зборев со нив синоќа, и гледам утрово, сменето ливчето во добитно. Среќа синоќа ја гледав утакмицата. 95% од уплатени ливчиња не ги гледам, па се прашувам како е можно ваков превид да се направи, и дали уште недобитни ливчиња има со вакви киксови.
Среќа е на нет па неможеш да го скинеш ако е недобитно. :)

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Шенгелиа не упропасти вчера, 3/11 од коишто имаше доста зицери и немаше среќа, башка промаши 3 тројки сам како дух.. Нандо 20, очекувано.
За денес одам со:
Петерс 10.5+
Убедливо најдобар играч поентерски кај Басконија до сега сезонава, на сите утакмици освен на првата во домашно првенство не ја помина границава. Минатото коло им даде 18п на Реал во Евролига. Добар шутер за 3, има високи проценти сезонава, се надевам така и вечер ќе биде. Ѕвезда е доста дефанзивна екипа посебно со Обрадович, ама немаат важни играчи на позиции 4-5, очекувам дека таму најлошо ќе бранат.
Волден 9.5+
претходното коло кај Фенер застана на 9поени, со 3/8 шут. Во понеделникот на ревијалната утакмица во Аба со Цибона имаше 19 поени за 18 минути и победија 50 разлика, без замарање и одморени се сите играчи. Хол, другиот плеј, заработи мала повреда на зглобот и не го доврши мечот, не знам колку е спремен за денес и не можам да најдам во injury report кој е статусот, ама без разлика дали игра, ова е добар овер според мене. Басконија не игра некоја гранитна одбрана, можеби повеќе фокус ќе имаат на Лојд, ако погоди една тројка барем ова е лесен прелаз.

Дополнително, Жалгирис доста падна квотата ама е реална двојка, пола тим не игра кај Химки заради корона.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Прават киксови доста често кај мене последно направија превид недобитен пак добитен ми го напраја пред месец дена и ништо си остана така нормлано не сум будала да се бунам :pos:

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Малце касно пишувам, Делбонис со Чекинато овер 21.5 1.80 коеф.
Двајца од моите омилени шљакаши, во добра форма со по 2-0 против солидни (до негде) противници. Делбонис има 4-0 во меѓусебните, сите на земја, па мала предбост му давам на него. Слично ко Квитова вчера, и 7-5 6-4 резултат е доволно.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.898
Поени од реакции
67.549
Прават киксови доста често кај мене последно направија превид недобитен пак добитен ми го напраја пред месец дена и ништо си остана така нормлано не сум будала да се бунам :pos:
Сега гледам, истата грешка ја имаат направено утрово. Ja имав Чиле над 8 корни, а мечот завршил со 8 корни, и ливчето ми го маркирале како добитно.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461

Kajgana Shop

На врв Bottom