Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.948
Осогово Росоман - Х2 @2.8

Според мене вреди да се проба. Ништо подобри не се Осогово освен ако нема нешто корона кај гостиве. Стварно несфатлив коефициент. Осогово се последни на табела, плус не знаат за триумф точно една година!!!
Местачи се Росоман сигурно и денес си ја играле. 2.60 отворија

Член од
3 септември 2020
Мислења
372
Поени од реакции
1.492
Осогово слаби, али и Росоман не са нешто подобри, по мое кец ке биде денеска у Кочани..
Позз

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Nesto Evroliga, ABA liga igraci za denes?
Eventualno od Khimki da si odberis nekoj igrac, Booker, Jerebko ili Bertans.
Ovie trojca denes ke go vodat napadot za Khimki, site drugi bitni igraci im se povredeni. Ke imaat site trojca visok usage denes.
Posebno Jerebko e najizgleden za + poeni ama vekje go krenaa od 13.5 na 15.5

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ovie trojca denes ke go vodat napadot za Khimki, site drugi bitni igraci im se povredeni. Ke imaat site trojca visok usage denes.
дали сите се 1 петорка и имаат голема минутажа? У моцарт е 13,5 дури има и намалена границца 11,5 ама на 1,45 коеф..

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Sport Life е 13.5 со 1.87 коеф.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
дали сите се 1 петорка и имаат голема минутажа? У моцарт е 13,5 дури има и намалена границца 11,5 ама на 1,45 коеф..
Site se 1 petorka i igraat najmnogu minuti, Jerebko igra najmnogu minuti vo cela ekipa, na 13.5 vredi da se odigra kaj mene e 15.5,
Najakite igraci im se povredeni, Shed, Mickey i Timma a i Voronov povreden.
Автоматски споено мислење:

Ke im falat i Jovic i Monroe i tie se povredeni.cela ekipa ke im fali. Moze i Zalgiris 2ka da se igra

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Site se 1 petorka i igraat najmnogu minuti, Jerebko igra najmnogu minuti vo cela ekipa, na 13.5 vredi da se odigra kaj mene e 15.5,
Najakite igraci im se povredeni, Shed, Mickey i Timma a i Voronov povreden.
Автоматски споено мислење:

Ke im falat i Jovic i Monroe i tie se povredeni.cela ekipa ke im fali. Moze i Zalgiris 2ka da se igra
A nekoj posiguren igrac od kaj Zalgiris? Ovoj Lekavicius gledam mala minutaza na prethodnata 9 min ama zbrcal 11 poeni.. so mislis opsto za Zalgiris a i za ovoj?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Партизан -Будучност 2 ка, квотава лаже.Ко би имало публика би било ок, вака не знам црногорциве имаат каде каде подобар тим така да вреди да се проба.Плус Жалгирис 2ка

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Некој ги има гледано Кадино ? Денес играат против Охрид, за 1 во sportlife е 2.25. Охрид ги имам два пати гледано, ептен се боси, дури и за 2МФЛ. Освем од прекин или одбиена топка, незнает гол на друг начин да постигнат. Лани требаше да испаднат ама заради шо се прекина првенството, немаше испаѓање, а последни беа на табела.

Дома одвај ги тепаа овие Вардари Форино со 1-0 Охрид, а Кадино гледам лесно си ги тепале Форино таму со 0-4. Сезонава Охрид има посолидни резултати, ама и двете утакмици шо ги тепаа дома, не беа нишо подобри од противниците. Со ФК Скопје изгубија дома, а Скопје имаа црвен картон од 50мин и само на крај имаше статива Охрид, другите 90мин катастрофа беа.

Ја имате и на бет365, 2.20 коеф.
1-0(y)

За вечер, Германија 2 i T2 3+ , 2.05 @ evrotip, слично ќе поминат Украинците ко со Французите.

Член од
3 јануари 2018
Мислења
59
Поени од реакции
45
Edno prasanje do site , igram "loto" livcinja 2 ili 3 so uplata od po 20 den. Za max isplata vo Mozzart i redovno mi gi pustat livcinjata, e deneska so eden od operatorite vlegovme vo diskusija vika ovie so gi igras 6 utakmici mora da smenis 2 a jas gi igram 6 isti na 3 livcinja i dodavam edna sigurna so 1.05 koef.
Mi veli mozi da ti gi ospora drugite dve livcinja i da vlezat ,posto kladilnicata ima svoj pravilnik.
Vasi komentari ova kako da se izbegni da si igram kako so igrav ?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Edno prasanje do site , igram "loto" livcinja 2 ili 3 so uplata od po 20 den. Za max isplata vo Mozzart i redovno mi gi pustat livcinjata, e deneska so eden od operatorite vlegovme vo diskusija vika ovie so gi igras 6 utakmici mora da smenis 2 a jas gi igram 6 isti na 3 livcinja i dodavam edna sigurna so 1.05 koef.
Mi veli mozi da ti gi ospora drugite dve livcinja i da vlezat ,posto kladilnicata ima svoj pravilnik.
Vasi komentari ova kako da se izbegni da si igram kako so igrav ?
Да ти кажам искрено ништо не те разбрав освен последново.
1.Ке напрајш уш еден акаунт од некој близок и ке уплакаш од двата акаунта да не серат многу,многу
2.Ке ја смениш кладилницата

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.190
Да ти кажам искрено ништо не те разбрав освен последново.
1.Ке напрајш уш еден акаунт од некој близок и ке уплакаш од двата акаунта да не серат многу,многу
2.Ке ја смениш кладилницата
Ја мислам дека разбрав што сака да каже. Имаше пред 2 3 години кај мене случај во Моцарт еден падна за многу пари на една утакмица, ако добро памтам Атлетико-Севиља 2-5 гола 1-0 му заврши со утнат пенал мислам... Зема околу 80 000 денари ваучери, зашо му беа на повеќе ливчиња уплатени. Што направил? Рецимо играл некое ливче и сакал 10 000 да стави, арно ама само со 1000ка ми носело максимум па си го бапнал 10 пати по 1000ка. Од тогаш мислам дека Моцарт забранија играње на исти тикети повеќе пати, па макар и за народњаци од 20 денари се работело. Идат ваљда на таа варијанта да не ги одере некој пошо јака максимална добивка имаат. Веројатно ради тоа има фрки другаров од погоре, ја би му препорачал само да ги смени тие "сигурните" и нека стави друга со 1.01 квота.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ја мислам дека разбрав што сака да каже. Имаше пред 2 3 години кај мене случај во Моцарт еден падна за многу пари на една утакмица, ако добро памтам Атлетико-Севиља 2-5 гола 1-0 му заврши со утнат пенал мислам... Зема околу 80 000 денари ваучери, зашо му беа на повеќе ливчиња уплатени. Што направил? Рецимо играл некое ливче и сакал 10 000 да стави, арно ама само со 1000ка ми носело максимум па си го бапнал 10 пати по 1000ка. Од тогаш мислам дека Моцарт забранија играње на исти тикети повеќе пати, па макар и за народњаци од 20 денари се работело. Идат ваљда на таа варијанта да не ги одере некој пошо јака максимална добивка имаат. Веројатно ради тоа има фрки другаров од погоре, ја би му препорачал само да ги смени тие "сигурните" и нека стави друга со 1.01 квота.
Сигурната и уште една со поголем коефициент ќе треба да мени.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Епа решението му е ова шо му го напишав под 1 најдобро 2акаунти плус едно нека лупат директ во кладилница ако играт по 2-3 ко шо викат и дај боже да фатит
Овие моцарт се тешко дно од кладилница споредувам квоти со другиве глеам со 0.15 некаде се разлика со СЛ/Евротип(пошто како глеам СЛ и Евротип се исти курац сеа) едино шо иам таму акаунт и напрајв е шо имаат добри квоти на баскет и една солидна игра и побавни се со спуштње на коеф моментално од овие две инаку за фудбалов се дебакл освен за вакви лото лисја

Kajgana Shop

На врв Bottom