Кладилница (Генерална дискусија)

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Podobro na vreme da reagiram...Boston go povlekuvam od tiketot,oti osekam doza nesigurnost kaj niv i na toa sto im se slucuva vo momentot...mada toa e ekipa koja sekogas ima problemi na startot na sezonata za posle da igraat vo samoto finale pa duri i da go osvojat kako sto bese slucajot pred 2 sezoni....znaci Boston go skrtam od tiketot i napraviv nov kade kade posiguren.

Juve-Real GG
Galatasaraj X2
City 1
Brooklyn-Utah 1 (NBA)
San Jose-Buffalo 1

4.4 mu doaga vkupen.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Да размислам за новото лифче оти добивката од 2750 ке ја играм.Пак нешто 2-3 утакмици...ништо повеке...

П.С Другарица сум:pos:

Затоа и погоди :D Ние дружињава се испопромашивме. :)

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Tiket za strplivi igraci

Bromley-Chelsford 1 (1.5)
Hednesford-Colwyn Bay 2+vtoro (1.5)
Carlisle-Wolverhampton X2 (1.16)
Juventus-Real 2+ (1.14)
Lazio-Apolon 1 (1.25)
Sevilla-Liberec 1 (1.40)
Rijeka-Lyon X2 (1.28)
Dortmund-Arsenal 2+(1.12)
Napoli-Marsej 1 (1.35)

Ramno 10 koeficient

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Реал да даде гол
Галатасарај 2
Манчестер Х2
Сити 1

Овие ми се некако посигурни за денес.. :)

G

Geezer

Гостин
Леверкузен не победува вечерва. Не се залетувајте. Можно е и Галатасарај да не победи.

Еј и пази глупост. Манчестер Јунајтед немало шанси да загубат, затоа што биле Манчестер Јунајтед и биле големи, за да зафркнат работа кај Сосиедад.
А, пред 3 сезони, тој Манчестер Јунајтед испадна од Базел.

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
Шахтјор не е таа екипа што беше до минатата година. Оваа година прима голови од катастрофални тимови во Укранина а и доста се мачат при креирање на шанси.
Според мене Шахтјор-Леверкузен 2

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Леверкузен бил поголема двојка од Галатасарај :facepalm: . Абе луѓе знаете дека Галата е институција за Копенхаген а воопшто за целиот дански фудбал. Муслера е голманиште и значи неговото отсуство ама и да прими гол Галата, 2 ќе даде без проблем. А тоа шо Шахтиор се усра на гости кај Леверкузен нека не ве лаже. Домашниот терен праи голема разлика. Ќе ги видам Леверкузен вечер у Донецк пред 50.000 публика. Плус Шахтиор се чување минатиот дуел у лига и изгуби. У најмала рака X.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Копенхаген ГГ, Шахтјор ГГ, Баерн 2, Сити 1, Јуве 1Х.. ова може да помине :) ?

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Иначе вчера на СпортКлуб ја фатив снимката Њукасл-Челзи. Поразот на Челзи тешка местенка. Челзи воопшто не беше занинтересиран да стигне до голот на Њукасл а камоли гол да дае. Поинтересно беше тоа шо коа напаѓаше Њукасл Луиз и комплетна дефанзивна линија на Челзи беа толку меки у дуелите као да сакаа секоја топка на Њукасл да помине. Друго коа ќе напраеа Челзи грешка дури ни оној коњон Рамирез не се ни обидуваше на средина да прекине акцијата, си трчкаше онака лабаво. За тие шо играат онлајн еве тука http://livetv.ru/en/video/20131102/ добро е да ја погледат утакмицава зашто ќе има уште многу вакви местенки и може убави пари да се напраат. Да сум ја фател негде у 50-60 мин би ја одиграл Њукасл дава гол на голем коеф можда 2, бидејќи беше очигледно дека Челзи свесно праеше простор тоа да се случи.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.616
Поени од реакции
11.677
@John Galt добро размислување само не за Сити-ЦСКА.
ЦСКА се у бедна форма не ги памтам одамна у ваква криза да биле, граѓаниве ке ги напунат вечер до врв ми се чини, прејјаки се значи за нив моментално :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.805
Поени од реакции
115.814
Иначе вчера на СпортКлуб ја фатив снимката Њукасл-Челзи. Поразот на Челзи тешка местенка. Челзи воопшто не беше занинтересиран да стигне до голот на Њукасл а камоли гол да дае. Поинтересно беше тоа шо коа напаѓаше Њукасл Луиз и комплетна дефанзивна линија на Челзи беа толку меки у дуелите као да сакаа секоја топка на Њукасл да помине. Друго коа ќе напраеа Челзи грешка дури ни оној коњон Рамирез не се ни обидуваше на средина да прекине акцијата, си трчкаше онака лабаво. За тие шо играат онлајн еве тука http://livetv.ru/en/video/20131102/ добро е да ја погледат утакмицава зашто ќе има уште многу вакви местенки и може убави пари да се напраат. Да сум ја фател негде у 50-60 мин би ја одиграл Њукасл дава гол на голем коеф можда 2, бидејќи беше очигледно дека Челзи свесно праеше простор тоа да се случи.
Олабави се.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Офф бре ферер мутаво суштество го чекам 9.5+ и тој на 5-3 за надал негов сервис го губи без поен да земе ! :mad:

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
80% LS DENES ISPAGJAT 1>2 !! (3.30) izigrajte si sistem nema da zgresite ..

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
deneska ja imam na pik KOPENHAGEN -1 ,morat da tepat kopenhagen ako sakat da gi zadrzat sansite za nesto poveke , taka da spored mene ke bide 1 so dobar koeficient , psg i baern vredat da se igrat gol gol zaradi koeficientite 2.2 , i 2,1 ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom