Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
ПСЖ без Ибра и Кавани може да се проба 0-2 гола @2.95, 0-3 @1.77 во Моцарт

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Секоја чест на овој! 1 фунта уплатено, 100.000 фунти земено !

да ни биде за памет ова дека некогаш и иксови се бркаат и дека поголемите коефиценти повеќе испаѓаат од малите :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Утре

Копенхаген гг3+
јуве 2-3 2п
Олимпијакос ГГ
плзен 2-3 2п
сосиедат 2
шајхтор 2-3

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
elche-villareal ja imam 2+ i uste nea ja cekam izgleda ke me izdupi ccc :mad:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
На официјалниот сајт на ПСЖ пишува дека Кавани е повреден и не е на листата на повикани играчи.

Изгледа се повредил сега, инаку Златан ќе игра. А инаку, дај не заебавај.. Андерлехт се гола вода оваа сезона, ПСЖ и со втор тим ќе им бутне 2/3 гола.. инаку со утрешната победа си го загарантираан местото понатака..
Инаку за утре ќе изиграм ..
Реал дава гол ( Јуве без Киелини и Лихтенштајнер.. знаеме дека утре ќе биде интересна утакмица, Реал очекувам да даде минимум гол.. кој сака може и 2+ да ја изигре оваа утакмица во Копачка добар коеф 1.20, за оние кои играат на поголем влог)
Галата х2 (Копенхаген се слаби, а галата овде мора да ја бара шансата, после игра со Реал гости, па Јуве дома, па ако со овие искарат позитивен резултат, а дома на Јуве им бркнат бар бод, имат шанси!)
Баерн 2 (Кој кур се Плзен? )
Олимпијакос 1х ( Бенфика оваа сезона не се баш нај нај, земено во оглед Португалското првенство е далеку послабо од минатата сезона, со оглед на играчки кадар, се форсираат млади играчи..додека Олимпијакос има добар тим..извлекоа бод таму, зошто не би и дома?)
Сити 1 ( победа за пласман )
Јунајтед дава гол ( Влегоа во форма, јунајтед до сега на сите утакмици даде гол, а и борбата за пролаз сеуште не се знае)

Коеф 3.6 - 4.00 зависно од коеф ..
Среќно

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
^ Иначе јас спротивно од тебе мислам дека Бенфика нема шанси да изгуби. Летово потрошија преку 22 милиони евра и склопија далеку подобар тим од минато годишниот. Така да годишново португалско првенство мислам дека е резервирано за нив, иако почнаа лабаво. Оваа утакмица ќе им биде клучна за понатамошен пласман во елиминациона фаза. Доколку победат во Грција, со пола нога се во осмина финале. Но нели секој со свое мислење и коцкарски инстинкт. За другите твои типови тотално се сложувам. (y)
За победа Бенфика има коеф. 3(што мислам дека е и потценувачки), за х2 - 1,52 во Спортлајф.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Секој 2/3 ден пцуете португалци и грци и сега за нив запнавте.

Не сум размислил подетално околу натпреварите, но ќе изнесам неколку мои мислења пред се базирани на коефициентите.

Галатасарај -> 1.35 за Х2 ми изгледа како доста солиден коеф. Имаат доста поквалитетна екипа за разлика од Копенхаген, и мислам дека можат да одат далеку годинава во ЛШ. Јуве има тежок натпревар со Реал, и колку и да се местачи и непредвидливи турските екипи, овде Галата нема право на кикс, не со Дрогба, Снајдер и Илмаз во тимот.
Манчестер Јунајтед -> 1.40 за Х2. Ова мора да се одигра, преголем е Јунајтед да изгуби од Сосиедад, особено сега кога врзаа неколку победи во низа. Ич не ги сакам, искрено, ќееф ќе ми е да отпаднат уште во групната фаза, ама сметам дека вреди да се ризикува за коефициентот.
Манчестер Сити -> 1.25 да има гол во прво полувреме. Настрана тоа што на минатиот натпревар паднаа дури 3 во прво полувреме, овде Сити мора да нападне уште од самиот почеток против директниот конкурент за 2 место, а од друга страна и ЦСКА не се наивна екипа. Коеф е малце потценувачки за конечен тип, така да ова ми изгледа како доста добра алтернатива, за похрабрите (или оние кои играат на помала уплата) може да се проба и гг, 3+....
Реал Мадрид -> 1.25 да постигне гол. Со италијани нема заебанции, без разлика на форма и повредени играчи, не би ме изненадило и да ги добијат кралевите, но сепак сум убеден дека милум или силум Реал ќе постигне барем 1 гол на овој натпревар, пред се некој поединечен потег на Роналдо или Бејл.

Според Бет Сити овде би требало да има приближно 3 коеф.

Што се однесува до натпреварите во среда, засега ќе кажам дека Челзи, Дортмунд и Барса не вреди да се играт кецови на вакви коефициенти, не против Шалке, Арсенал и Милан. Утре/задутре ќе дадам некоја анализа и за нив.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.113
Поени од реакции
13.439
Пред да се залетувате со Галата ова да ви го кажам. Муслера и Снајдер им се оут за утакмицава. Ќе им брани дури резервниот некој си 22 годишен Ерај.

Kajgana Shop

На врв Bottom