- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.205
- Поени од реакции
- 10.237
Teach us, master.Златно SkyRadio, Metropolis, Кафе Пауза и ред други на фејсбук, вие сакате гага од Синелекс...

Teach us, master.Златно SkyRadio, Metropolis, Кафе Пауза и ред други на фејсбук, вие сакате гага од Синелекс...
Дури и да имаш Бонус картичка не можеш да платиш без претходно на картичката да имаш ставено депозит од 1000 денари.Зошто без Бонус картичка селектирано не ми дозволува да извршам плаќање на сајтот на Cineplexx? Немам бонус картичка, а сакам да си платам.
Дури и да имаш Бонус картичка не можеш да платиш без претходно на картичката да имаш ставено депозит од 1000 денари.
За жал немаат опција да платиш со платежна картичка, само со членска на која претходно треба да ставиш пари.
Идиотлук е преблаг збор за ова.
А ако не отидеш 30 пати со блек статус, те враќаат на црвена?јас сум блек одамна и ниту еднаш на ништо ме немаат покането
а оваа година ништо чудно да ми поздрави блек статусот, 15/30
уште 15 пати тешко да отидам во кино до крај на годината, освен ептен ако не се напнам
А ако не отидеш 30 пати со блек статус, те враќаат на црвена?
Според ова една година трае.Ќе добиете BLACK статус за најмалку една година, доколку купите 30 или повеќе билети во годината.
Не. Тоа кажува дека мора да помине 1 година откако ќе ја земеш црвената за да исполниш услов да земеш црна.Според ова една година трае.