10Од кога отвара благајната во Cineplexx во сабота?
Вајда дека премиера, бев во вторникот на Трансформери и купив карта 5 мин пред да почнеШто се кренаа у вис овие од Синеплекс во последно време? Порано можев на лице место да набавам карта, дури и да е веќе почнат филмот со некоја минута времетраење, сега пола саат претходно требам да резервирам и слични глупости? Некој дали има инфо од кога е променава и зошто? Ради оваа глупост ја пропуштив премиерата на новиов Спајдрмен, да си ебат векот.
Секогаш се букирани премиерите, луѓе резервираат и по месец дена унапред за премиера, не е ништо ново оваШто се кренаа у вис овие од Синеплекс во последно време? Порано можев на лице место да набавам карта, дури и да е веќе почнат филмот со некоја минута времетраење, сега пола саат претходно требам да резервирам и слични глупости? Некој дали има инфо од кога е променава и зошто? Ради оваа глупост ја пропуштив премиерата на новиов Спајдрмен, да си ебат векот.
Мене еднаш резервирани карти само да ги подигнам требаше па ми ги поништија, морав да купувам нови и негде во втор-трет ред седнавме.. Одамна беше, за Superman: Man of Steel мислам. А за премиера па да не праиме муабет, ни онлајн не можеш да резервираш од што е секогаш све земено, а не па на лице место пред почеток на филм да купуваш.Што се кренаа у вис овие од Синеплекс во последно време? Порано можев на лице место да набавам карта, дури и да е веќе почнат филмот со некоја минута времетраење, сега пола саат претходно требам да резервирам и слични глупости? Некој дали има инфо од кога е променава и зошто? Ради оваа глупост ја пропуштив премиерата на новиов Спајдрмен, да си ебат векот.
Не треба ништо, само кажи им со поени да ти ја наплатат.Има некој земано карта со бонус поени:? Треба да се најави нешто?
coolНе треба ништо, само кажи им со поени да ти ја наплатат.
Може. Не може само за премиери ако добро памтам.coolфала
Е уште ова, може и за 3д карти вајда?
Кога ќе собереш доволен број на поени си идеш нормално на каса и кажуваш за која проекција сакаш да земеш две карти и кога ќе те прашаат со што ќе платиш, ќе кажеш со наградните поени.Дали има некое ограничување кај наградата "2 бесплатни билети" што се отклучува кога ќе собереш одреден број на поени или буквално за секоја проекција може да се земат билети?