се смеам...
кому му требаат лаги за да му го уништат животот?
ме лажат? свеедно.. не се замарам...
лагата е уште еден дел од животот..
а секогаш смејте му се на секој дел од животот... :smir:
Ако поради некоја причина другарка ќе се обиде да ме излаже ќе и речам 'Шо ти е мо?Шо зборвиш?Шо лажиш?'
Ак ме лажит некој кој едвај и го познавам ич нема да се замарам.Нека си зборвит шо сакат.Само ќе му климам со главата и ќе видам 'да да'...Значи не реагирам бунтовнички.
Ако ме лажит дечко ќе се нафурам малце.
Значи ако се работи за личности што ми значат ќе сум малце збунета,изненадена и ќе ја барам причината за нивното однесување,ако не ми се блиски ич не се замарам...
Едноставно продолжувам да го слушам иако знам дека лаже,така и ја имам еден другар што многу лаже и влага во филм па го слушам интересен е по некогас не дека му верувам во тоа што збори
И јас лажам и сите лажат па така да кога ме лаже некој се потсеќам јас кога сум лажел некој и тако далје.
With a thousand lies and a good disguise
Hit 'em right between the eyes
You may walk away nothing more to say
see the lightning in you eyes
see 'em running for their lives
Јас би му рекол на тој шо ке ме мами мене евака: Абе ти Што мислиш дека јас те верувам тебе шо ми кажуваш... е ова на еден другар мој му го реков ама Покна чоекот кога јас му го реков тоа)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.