Strenght
Never Give Up!!
- Член од
- 24 април 2010
- Мислења
- 2.516
- Поени од реакции
- 1.824
Следи калории.. тоа со оброците не држи вода ако не следиш колку калории внесуваш дневно..Веќе недела дена тренинг кардио активно и веднаш се покажуваат ситни резултати .. него друго ме интересираше да ве прашам, за убрзување на метаболизмот мора повеќе оброци на 2-3 саати разлика ? зошто тоа ми е единствен проблем..
--- надополнето: 22 март 2012 во 22:34 ---
Ако гледаш за изградба на мускул гравот ти е подобра опција.. Грашокот има помалку протеини.. но и 2те опции не се лоши зеленчук е како може да не биде здрав..Имам 2 прашања
1. Бидејќи вежбам по дома, дали е подобро да го направам тренингот за еден саат да речеме попладнето, или не смета склековите да се поделат на сабајле/попладне/навечер.. Чисто да слушнам ваше мислење, а го користам и 99% ќе продолжам да го користам првиот начин
2. Колку е здраво грав и грашок ? Студент сум, и од дома такви ручеци ми праќаат и најчесто ги јадам после тренинг, со само 1-2 кришки црн леб.. Прашањево ми е затоа што знам дека оброкот после тренинг е најбитен, а не можам да си обезбедувам стек секој ден А иначе житарици, туна и риба се фураат редовно..