Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
А бе и јас брату ја бранам куќава со сеќира од врагој, али ти си посебен случај:ROFLMAO:. Ново обраштање вамтетамте, он се изнервирал и ќе ја сечел или ја сечел со сеќирата на спање, ах бе роџаче шо не ќе слушниш шо не ќе виијш. Јел брату ја не те зна кој си ал стварно ме интересират ал ја акна со тапото или ја стокми убо со сечивото по рака :pos:?
Та ќе мрдала со тамбурчето доовде доонде, каде мори несто :pos:
По се изгледа ќе морат да ставам рано сабајле да гледам анал5 и Здраво Живо Македонијо Земја на Сонцето пази бе многу заебани рабоќе имало, да си ибат пиперот мајчин. Су се пресмејал.
Ја су стапен тука кај тебе на прагот да посликовито ти го опишам животот на еден просечен мајчин обичен смртник а.к.а маченик во землулево наше, можда е и ваше, али ја стварно веќе незна чиво је.
6:30 Глата тапан, тебе алармот звонит пиштит со си ноут стаено "станвај гојдо за на работа"
6:31 Стегваш снузз
6:35 Пак етој го, а да ти ебам матер, да ти се пљукнам и во работа и во се да ти ебам то мртвите пизда ви ќора.
6:36 Влагаш забите, после то одма серка прајш, све запечено четрнајсе минути се мачиш од то гравот посен завчера шо си го јајл.
6:49 Так комбилизоно син на тебе од пред 3 годинње уште жуљој шо ти прајт меѓунозе. Фрљаш кондурата на ноѕе и фураш
6:51 А да ти ебам матер, шо кур неќиш сега да запалиш. Проверваш гориво ок, гледаш си заборајл акумулатор нов да зејш. Од каде со шо, со кој пари? А да ти се посерам и во колата скапана и во работа и во се пизду материн.
6:55 Веќе во 7 сато ти наработа мора картоно да го удриш. Жено станви мор, да ти ебам газот мајчин, дај то кључојте од гаражава и се помочам натре во нејзе.
6:57 Влегвиш, гледаш то точако подистушен земваш то пумпата со дрвени рачки од ЈНА маваш три-ќетири пати на кургла:D, се качвиш леташ санкир Алберто Контадор си, абе сприја шо да ти кажвам. (од вевчани, ја не зна.)
7:03 Со последните сили, скокаш од на точак маваш то картицата на врата, абе одма пожртвувано све за фирмата. А уствари гледаш тој дебелиот утре да не мавни ревизија па да ти скини од платата оти си закаснал. Абе која плата бе 6ипол месеци неаме денар видено, вид и виделина да се сторите.
7:05 Фрљаш една војца и возиш смената до 11и30, 12:00 зависит тој пијаницата кога ќе стигни со јадењето. Ти лупаш во меџувреме.
12:30 Етој го стигна то будалата од Лескаровци:ROFLMAO:, ти го акнува тука то пецивото бајато и некој јогурт стоен на некој рафт од втора свецка војна, абе ни пес не го јади.
12:37 Tаман си фрљил еден залак в уста ето го то свињето дебелуцкасто, абе вија дан сте будали пауза имате до 12сатот, шо е ова седење, абе мрш магла сите таму на работа.
12:38 Тебе одмилен ти е живото, па во себе си тргвиш уште една тура. А да ти ебам то фамилијата в уста, гнаса една дебела.
12:39 Се фрљаш над машина, акаш до 15:00 се бориш да истајш наднорма, то подлактиците пукет и уствари чекаш да завршиш.
15:00 Крај си викаш. Ето го тој колегата шо те менва ти звони на телефон, Јас ќе закаснам.
15:20 Ај бе кај си да му ебам стопанката шо напрај. Абе чути аман колега вака и вака. Предаваш смена и бегаш и така во рафчекор го прашваш Абе спомнаја нешто овија за платите. Не бе ништо ска.
15:20-15:31 (уз пат до банкомат да провериш то пластиката колку пари останале, дупни го кодот) Абе за леб да немате, да ви ја ебам крвта ваша. Да ви ебам све женско по дома, абе мрш таму пичка ви матер ваша.
16:00 Отепан се врашташ од на работа, ко гледаш то сандачето поштенско до горе фул со то сметки.
16:10 Гледаш листаш дур го пијаш то тутуно, евн, вода, комуналии, порез, улично осветлување(ветар а ти немаш), телефон, кабловска, мобилни... од каде бе олку да ви ебам газот мајчин. Пизда ви ќора, даби сакати прошетале, ни ебафте матер не испокрадофте.
16:15 Земвиш одмараш тутун и ракија и боцкаш од то салатичето тантело.
Е такви ми ти работи драга, до вечерта до 22 дур легниш уше 3402 сколободии ќе е десат.
Ту бе ти се насерам, олкав пост сум акнал му се пљукнам во него. Прати ти тој денеска во 23сато и некој минута ти се акнал во атељето затворен (абе ненормален неќе те зејт бабарога) шо добил инспирација па чкрапат со то четката некој фигури и се мислит некој сликар од 21ви век. Абе ти летнат си бил и јас ево пишам од негде некоја си инспирарација шо значит то дека сум писател. Ти ебам то глата варена.
:D

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Ми фалат времињата како мал кога најголема радост ми беше кога се држевме за раче двајца по двајца и мене ќе ми се паднеше со симпатијата да се држам, а најголема тага ми беше кога ќе ми се паднеше да се држам со некој со такви набабрени рапкави раце, од многу вода или од крема немачкање незнам што. А колатерална тага ми беше кога ќе немаше со кој да се држам па ќе морав со наставничката, а мулти колатерална тага кога симпатијата ќе немаше со кој па ќе мораше со наставничката. Тажен бев дека она беше тажна... Леле дај пак вакви времиња, таков мирен безгрижен живот со проблеми за смеење од сегашна перспектива, мака ми е од овој живот во кој мора да мислиш за секоја одлука и постапка, сакам пак детство... :place:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.226
Поени од реакции
37.881
Драга,
Знам дека ќе звучи злобно, но си се почувствувала убаво што времето им „вратило“ на оние што некогаш ти згрешиле? Јас пред неколку саати се почувствував. Muahhahahah...
Кармата е кучка, Кајгано! Сепак се врти!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.939
Поени од реакции
116.424
Кеј,

Cool night, very cool night. :cool:

Утре одам на гости малце надвор од Скопјево, до петок негде одприлика. Чисто колку да сменам клима и да се видам со роднините, а и да избегам од Скопјево.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.881
Хеј :D

Нека помине августов у пм :unsure: Ретко кога ми се случувале убави работи во него, а богами и овој не се разликуваше воопшто од претходните...
Ама затоа за септември колку работи сум испланирал, само господ знае како ќе ги реализирам сите :вонзем: Како малку да ми се обврските, па секој ден си барам некоја нова :icon_mrgr:
Па уште се решив и за кола да земам часови :icon_mrgr:
Ќе биде возбудлив ваљда, а се надевам октомври и ноември одново ќе си се покажат како најдобрите месеци за мене :)
Имам аплицирано за 21837287489237 работни места и сите ми вратиле дека ќе ги разгледаат апликациите и можеби ќе ме викнат на интервју во септември. Неколку дена нема да бидам во МК и осеќам дека баш тогаш ќе ме викне некој на интервју :cautious: Тешки да викнат уствари :гик:

Последниве недели почнав повеќе да се дружам со едно друштво што ми беше од детството :icon_mrgr:
Почнаа да ме тераат во 2-3 навечер да играме тенис на игралиште...
Како сум изиграл пред некое време, немаше изгубена топка за мене :icon_mrgr:
Ја зарокав една топка во змијарникот до игралиштето. Место во кое ретко кој влегува затоа што само летово 2-3 змии искочија од жбуновите. Ама собравме храборст со другарка и едно пола саат во жива темница го баравме топчето на површина од 100 метри квадратни полна со жбунови од кои се слушаат змиски звуци :icon_mrgr:
Се заинатив дека ќе го најдам и после 30 минути конечно успеав да го лоцирам. Влагам во жбунот, а другаркава стои позади мене со еден огромен стап во рака (мислиш ќе тепа змии ако искочат :pos:). Осеќам како нешто ме лази по ногата и и викам да го тргне стапот пошто ми е пикнат во патика. Ко во хорор филм тивко ми вика дека стапот и е позади грб и почнува да вреска :pos::pos:
Се дереше да искочам, ама сепак си ја завршив работата и го спасив топчето :icon_mrgr:
Со друга другарка во 2006 се кладев дека другаркава со топчето ќе се земе со еден од машките од друштвото :icon_mrgr:
Тој период јадев едни штрудли што сега сигурно не се произведуваат, од продавница која истотака сега не постои :(
Па кладбата беше за штрудлите и и дадовме тој од 10 години :icon_mrgr:
Сеуште сум во игра, иако се мали шансите. Цело време се заедно, ама повеќе се БФФ, нема шанси да се земат у пм(n) Вечерва пробав да извршам притисок, и пишав директива на другаркава, дај земи се со ХХХ, ми се јадат штрудли ОДМА!!!
Ми се изнасмеа, изгледа ќе купувам штрудли за 2 години (n)

Трета прича од перидов ми е кичмава...
Почна да ме кине... Има многу причини, којзнае која е вистинската :)
Се истегнав на баскет, спиев без маица и непокриен со отворен прозор, на утакмица на Вардар ме шибаше ветер дур навивав без маица, кревав некои тешки кутии... :unsure:
Им го кажав дома планот дека ќе си ставам даски место душек и ќе спијам на нив. Не ја прифатија идејата баш најдобро :noze:

Одам да спијам, чавузззз

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
дури сме на таа тема ... слава тебе боже шо не памтам нишќо од сонишќата. додуша памтам само мали делчина, али и тие делчината се хавуз.

ali stvarno ne morase

ti ebam i us open raspored i skreseniot reket vo goceta i tocakot bez kocnici

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се помирив таму еј, и не се чувствувам толку добро колку што замислував. А и може така требало да биде :icon_lol:. Треба да прекинам да скокам како мајмун од гранка на гранка, истиот пристап истиот пат.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
ДК,

Овие тепачите у Собрание ептен пич+ки. Тоа ли е тепачка? Ни крв, сите очи на број, ни ножевии ни пиштоли. Јаз’к!:facepalm:

пс: Здравко Чолич е највечи шармер на светот! :love::love:

chimera

୧༼ಠ益ಠ༽୨
Член од
17 август 2014
Мислења
39
Поени од реакции
91
Хаљо К, :icon_mrgr:
Прво мислев далеку е излезот, усвета, па мислев ми се причинуваат знаците поради големата желба да излезам од магичниов круг што ме цеди цели две години.
Сега веќе знам дека ко на тацна ми се понуди втора шанса да продолжам онаму кај што застанав и да терам во правецот во кој се пронаоѓам. И на чело идиот ќе треба да си истетовирам ако не ја зграбам шансава!
Се реди бре ко хај скор на тетрис. На мене е само да ја извлечам долгата линија од ракав и да ги расчистам рушевините наоколу.
Се дише, се дише многу полесно.

Е, да...околинава била доста клучен фактор, дури и за ситници. Досадни, рутински програмирани, зависни и неспособни индивидуи без никакво хоби и цел во животот (освен шпиунско пратење другите што занимации имаат) - такоџе познати и како „Аа, знам, мирен/на е тој/таа многу“, ја пијаат енергијата многу повеќе од немирниве души.
Да не видам више тоа. Дракуло, бежи од мене. :sick:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom