Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
ДК,

Толку години секое лето ме заебаваат глупи инсекти, а решението било Раид 90 денари спреј.

Ф

Флеш

Гостин
Дк

Денеска го имам третото омилено видео од видеата со Ice Bucket(Чарли Шин и Патрик Стујарт) . Одлична композиција од лоша камера , Горан Пандев , Никола Груевски и Зораз Заев ... :cool::rolleyes:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.928
Поени од реакции
22.038
Драа

Увек кд ке виду тулумбе, текне ми на онуј сцену сс Колозова и на траку "Чифте чифте пајтолари, леле дрсананааааа"

G

Gricko_

Гостин
Eте зошто Дарче не читал по фестивали. И замисли зошто не сакал да биде член да друштво на писатели. Уште Коста фали со ваква изјава.
Професорка му се јавила за тој да сфати дека не сакал да биде член на друштво на писатели. Знае точно што сака да прочита рајата неписмена и уште толку да го воздигне.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Јас не знам дали се заебаваат со овие мисициве на секој месец што излегува по некоја нова. Не мора да се лепотици што вилица ќе ти падне, али бар симпатични девојчиња нека се пријавуваат. Остај фаците, се е неразвиено-анорексично, ко на диета од 10 години да се.
Ќе почнам да верувам дека сме ружна нација.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Знаев дека народов е тотално забеган, ама да влезеш во канцеларија (која нема никаква врска со здравство) со деловодно бројче и да ми бараш резултати од крвна анализа не можам да го објаснам тој потег. А само едно вртење позади е огромен објект од Градска болница. Кој од кој по луд.

Последно уредено:
Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Nekogas si sedam i si mislam dali moze da bide poloso, and I hear life saying: -Do you really wanna know? I si vikam:- Ne, ne, I don't really wanna know. Ama stvari se desavaat and I actually get to know, i sta reci, bring it on bitch..

p.s. rodast ima sredina. ko ke te prasaat kaj se gledas za pet godini od sega,don't say screwing his wife,poz

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се чкртнав со налив, се немав чкртнато одамна оооооооо од на училиште кога одев.

Тортата беше убава, ама ќерката од моторџијата поубава :icon_lol:.

Благоев

The Spartan General
Член од
8 јануари 2014
Мислења
1.357
Поени од реакции
2.087
Кајганче, ако сакаш да убиеш проект, само состаноци му е мајката. И дискусии во недоглед со луѓе без грам визија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom