Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Дури сега го сфаќам Волт Џуниор...This is bullshit.

BULL. SHIT.

Колку се изгледа бесмислено и безначајно. Универзум на хаотичност и случајност. Денес те има, утре те нема. Цел живот ќе учиш, ќе се трудиш, ќе работиш, и еден рандом убав сончев ден – пуф!

R.I.P. :(

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Picture 1761.jpg , Picture 1765.jpg , Picture 1764.jpg дрво,камен и железо-Проект Скопје 2014,кејот на Вардар,веднаш позади владата на Македнија.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.470
Brian Cranston ми искочи на ФБ страната на IMDb. За момент срце ме стегна помислувајќи дека и него го испративме во алејата на славните.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
E кајги,
Од овие си патиме! Како ли не го зеде удолу... мореее изгледа кофа треба да се фрли, ова е нешто бетер од запек.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.927
Поени од реакции
22.030
Еи Драа

Играле спрортску ортачки и ск он му вика дека ги проверуваја дома, вика нема гу една
Ренова - Пелистер, играле гу од нула до два
И вика тражија гу дома, немало гу, куде гу тражија
У италијанску лигу , прочитаја прво Ренова haha бот
А лееееееееееееееј

А да га прочитаја тој Пелистер, ке е тражија у Шкотску

Па ја
Исти тј пред некое време се избаци сс муабет у Лацио на кафе

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Интересно место на интернетот е странава. Можеш да видеш шо би се десило ако нуклеарка се детонира пред твојот дом. У детали опишано.
Рецимо, како би изгледала експлозија предизвикана од 100 килотони. Чисто за споредба, бомбата во Нагасаки за време на втора светска војна била со јачина од 20 килотони.

Овде бомбата си ја детонирав пред зграда, баш на беемвето на Ката судијката.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.298
Слабо ова нуклеаркиве, едно Скопје не можат да го збришат. 100 мегатонската ја удрив, не ја збриша целосно Македонија.
Значи во право сум бил стално кога викам - две нуклеарки тука и се од нула...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.881
Си седиме во маало вечерва со другар и две другарки и играме тенис со дрвени рекети...
На неколку метри од нас едни другари од населба собрале уште 15 други луѓе, машки и женски пицнати ко за во диско и се пијанчат на клупите, а притоа пуштиле музика од колите. Ја изгасија музиката и си кулираа на клупите, кога накај 1 саат ни доаѓа полиција. Некој од комшиите си пријавил :icon_mrgr:

Им викам на моиве дали носи некој лична, ташак... :X3:
Им викам ќе се правиме наудрени, ќе си играме тенис.
Доаѓа едниов џандар и им вика на овие до нас, "што правите бе".
Добива одговор "еве си пиеме винце, се дружиме" :pos::pos::pos:
Се шинав од смеење, свртен со грб кон џациве, а овие спроти мене мораа да се стискаат.
Им побараа лични карти и настапува тишина, која ја нарушуваме ние со ударите на топчето :pos:
И конечно, "Тенисери, ајде вие одете си дома, знаете ли колку е саат? Како така тропате во 1 навечер?".
Јас во себе радосен, не ни бараа лични, не не замараа да не запишуваат :icon_mrgr:
Другиве ги испозапишале, плус ги натерале да дуваат :icon_mrgr:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.640
Поени од реакции
31.860
Знајш која е иронијата на животот искажана преку социјалнава мрежа?!

Додека стегаш лајк на статус од другарче кое станало чичко и е целото кефови, друго другарче да ти побара на чат линк од профилот на детето кое загина со моторот, за да види дали го познава...........Еве веќе трет ден помина, никако да се разбледи сликава која ми создава мачнина.
Да знајш дека секогаш е полесно, па макар колку и да изгледа себично, кога ќе слушниш информација во која некој заминал јабана, одошто самиот да си очевидец и да пробаш да помогниш некако.

p.s нека намали тро нигерот....

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,

Од изненадување се претвори во нервоза. Од нервозата премина во лутина. Од лутината стигна до разочарување. Од разочарувањето дојде до гнев. Од гневот се сврти кон меланхонија. Меланхонијата веќе почнува да се допира со тагата. Fuck you!
Не знам дали некогаш, некаде, на некој ќе можам вистински безрезервно да му верувам.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
За 7 сати и 50 минути ги решавам сите проблеми, откривам која е набитна работа на светот, ја пронајдувам смислата на животот ... и за 10 мин се заборавам. Ко златна рипка со 8 часовна меморија сум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom