Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ди Кеј,

Викендот што ќе се спои со 8ми септември можно е во Скопје да дојде @Red John освен ако не му искочело нешто, некоја обврска. Дај, жити сФе, нека му искочи некоја обврска, да не ми го ебе цел викенд.

ПоздраФ

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.152
Поени од реакции
8.122
При секое влегување во банка наспорти мене седи се послатко и посимпатично чупенце... па како ги бираат бе матер му јебем :love::cuc:

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Колку сакам да отидам на некое патување, ама да имам личен сликар до мене. Јас да уживам максимално, а тој да ги слика сите пејзажи, градби, мене и се друго за да го долови местото во вистинска смисла. :giggle: Здосадено ми е да молам некој да ме слика со ова, со она. Вака чиста работа. :D
Иначе забавно лето имам, фала на прашање. :свиркам:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Не си свесна колку е добро што немаш брат што навива за Ливерпул,значи рат глава ми е:cool:.А он сиротиот навива за Милан:icon_lol:.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Шо збеснаа со ова ајс бакет челенџо, значи више па.:facepalm: Доста се глупирате. Сега е време за BLOOD CHALLENGE - дајте крв и номинрајте уште тројца.

P.s Ако не тогаш може да се проба со Шит челенџ. Полијте се со гомна и предизвикајте тројца македонски политичари. Рецимо вака:

Последно уредено:

OIU

Член од
21 декември 2012
Мислења
124
Поени од реакции
261
Многу се нервирам со мањациве на кои очигледно неможеш ни име да им кажеш, зш те замараат на фејсбук и ти пишат на секои пет минути. АЛОО, ако не Ви враќа некој , зш продолжувате да си водите монолози??

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Оваа вечер ќе (с)пијам у име на сите андеркавер вип бројчиња со тимобајл изглед. Gota love those 2 beeps..

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Dear Kay,

Шаше стана модератор на форумо и тава ного позитивно му се одразе на гениталната должина, шо си ја мере редовно пред огледаалто, од онија дамските шо са во пудриери. A major boost in dick size, шо би рекол Шаше. На Шаше ногу му ареса да са изразува половин англески а половин македонски (и обратно), оти англескио натурално му навира при бидееќи он ного чита (све по англески) на компјутеро, та брго го забрава македонскио. Додек да му текне как се вика на македонски, англескио лаф веќе му е светнал уф главата. Уф Смоларе викат го Шаше Инѓилизо (Shashе the Englishman) и тава ногу го филува, а и воедно го репутационализира. Модраторо Шаше веќе ја прошире дејноста надвор од филмо и ТВ. Одговара инстантно на корисници за поддршка бес да го питат, оти са разбира уф компјутере, а и малкичко да го поштеде Ацид. И ногу е станал строк уф давајне одговори (така строго са понаша и кај него уф сеелто), да са нагласе кој има влас.

Последно уредено:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Кеј,

Се наежив прееска,нека почиваат во мир и се надевам се на подобро место.Ни фалите браќа

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Драги

Абе, нема да биде најголемата иронија на свет, да после сето тоа јадење гомна за исламот на крај да завршам живеејќи заедно со муслиман? Мислам дека не постои таков твист ни на Game of Thrones. Ај што ќе бидам мирен околу исламот, него кој од овие што ги знам ќе ги викам на свадба? Пола од нив одма грбот ќе ми го свртат на само чуено-недочуено :P. И на напишаново, незнаејќи ни за што кур ја дрндам овде :D

Како и да е, шала (или не :cautious:) на страна, бидејќи во и така поделеното друштво (множества, подмножества, унии) со кој и да излезам, паѓа на муабет религија, решив малку да одморам од учество во такви теми и само пасивно да чекам да се истошти темата од енергија и кога ќе се смени да се надоврзам на новото. Не можам, не сакам, одбивам, веќе да се инволвирам на тој начин.

Ако имате идеја како да направите ефтини, и масовно-произведувани десоленатори да ги шиткам низ Африка на мој трошок, be my guest. Можеме за тоа да дискутираме ако треба и цела ноќ. Или како да ја искористиме геотермалната енергија под македонсково копно најефикасно. Или Козаи механизмот и негова имплементација во потенцијална Тесла технологија. Сериозно, цел ден. Не сакам да знам колку брзо можеш равенки да решиш на памет без молив и хартија или колку си добар и брз во расклопување и монтирање на компјутерски делови во една единица, и дали можеш или не можеш да преживееш off-the grid додека пиеме ебано кафе во кафич. Ја не сум надарен со некакви си способности кои можат да го подобрат/променат светот но ако ти така звучиш, а јас можам да помогнам, fucking shut up и дај да примениме муабетов во пракса. Сите сме гении собрани еден куп на маса со кафе/пиво/сок, и уз цигара, али никако да се формира некој супер-тим. Наместо тоа, интелектуалноста ни се сведува на дискусии за тоа као вернициве се глупи ко репка, и зошто Џони е сељак кој дрви 10 цури по вечер, и како политика sucks.

Малку вентилирам. Rant mode on. Today wasn't a good day, as you probably guessed. Се обидувам од петни жили да останам насмеан, позитивен и енергичен пред повеќето што ги знам, али пичка му матер, не сум Оскарски материјал да глумам толку многу, и пред сите. Ми се плаче. Искрено ми се плаче. Онака убаво да се истурам од дно душа. Да не се некои инспиративни моменти и ликови кои ми внеле мала доза среќа периодов, мислам дека ќе бев потонат во депресија. Од онаа, полошата, опасна форма. Цела деценија пројде, мислев дека нема пак да ми се случи да пропаднам толку длабоко пак, али еве ме ... За едни изигравам punching bag (и фигуративно и буквално), за други сум мобилен portable пријател, за трети сум бесплатен психолог (кој ќе ме shrink-ува мене бе!?), за четврти сум хотелиер или батлер по потреба и ситуација, за сосема петти сум потенцијално жртвено јагне, за шести ебан бебиситер. Барем да бев платен за пола од работиве ќе имаше смисла исходот. Се чудам како не сум пукнал до сега. А може ќе го биде и тоа наскоро. Али кога ќе пукне, има Господ да го видите. Ветувам тоа. Знаете кој сте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom