Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.549
За неколку дена ќе патувам низ Монтенегрина, ќе ја слушам песнава и ќе мислам на тебе! :love:

@Forrest Gump

Гризни си сега од газот, гомно едно! :D

Последно уредено:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

1. Отвори го видеото.
2. Постави captions на Македонски.
3. Читај доле

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Драга , моментот кога девојка/жена ќе прдне пред тебе , пиши пропало на романтиката. Готово е со тие украдени бакнежи , готово е со тоа да ја милуваш и да ти лежи на гради а ти да си играш со нејзината коса , готово е да ја бакнуваш мислејки си дека е принцеза од волшебната шума.

После прдежот , ништо не е пак исто ...

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејбииииии,
Добив дозвола за работа и патување :vozbud: Ќе ти покажев слика ама ќе треба да прецртам многу работи така да ај не :D Не дека значи многу, пошо во четврток идам на интервју и чим ја добијам зелената карта, ќе можам оваа да ја џитнам, ама убаво чувство е :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Исфрустрирана сум.
Не можам веќе цел месец да си ја симнам 6та сезона од Фрејзер. Ок, две недели не бев дома.
Првиот пат се симнуваше цела недела и закочи на 80%.
Вториот пат дојде до 95% (некни) и нешто пак се заеба.
Пробав и други торенти, цела среќна седнав откога пола ден се симнуваше цела сезона прееска, кога тоа квалитетот на снимката ... сакав очите да си ги ископам, може појасна ќе ми беше така.
Пробав уште еднаш, за недела дена се надевам дека ќе биде се ок. :mad:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.784
Dear K,

На темата за гробот на Александар читав и плачев...

Последно уредено:
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
И јас имам супер моќ .... тајмингот за телефонски повик ми е совршен .. ко мисиците наши.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Моја Драга,
Јас сум скарана со рикверц возење. И инструкторот ми е тапа. Што барем жена не си земав да ме посоветува како го совладала проблемот која е лева а која десна страна.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Кеј,

Нека го затворат базенов зошто ќе им ебам тоа сељачиштата.До пред 2 дена пуштаа саша ковачевич , цеца , меца теца пеца буца цица од денес натака продужија со ники минаж и треторазредните нигери што пеат кроз зуби со гзои над глава у стил на онаа у спотон на слаткар што дува на труба.бруки

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ја почнав The Walking dead. Прва сезона зомбијата ми го крадеа сонот.

Сега сум втора сезона, сега знам. Три четри епизоди на екс, па порнич, па после легнување. Апсолутна нула. Мирен сон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom