Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
11.686
Поени од реакции
18.186
Си праам некоја апликација за мене, ми треба некој меилер сервис, у цела ебана документација пишуе дека дифолт порт е 587 за смтп, ама не е, 2525 е мамицата во газо да ви ја ебам, све по списак бе, све до трето колено, цела ноќ умрев да ви се изнаебам.

 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.225
Поени од реакции
108.080
Би сакал само 5 минути да сум во одреден женски мозок, за да видам како е чувството никој да не може да те разбере и да го дешифрира она што го мислиш и правиш.

Иначе времево е тоБ, it's time for cardio. Таман до јули да се напраам срча, хехе Џонтра пуши кур.
 
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.587
Драга Кајгана, три месеци чекам да го гледам новиов Star Wars, пошто нема активно кино кај нас во градот, а не отидов до Скопје да го гледам. И три месеца се бранам од спојлери. Ниту сум читал критики, ниту сум отворал теми на форуми кај што се спомнува филмов. Прошлата недела излезе на торент, ама си го ветив сам на себе дека кога успешно ќе завршам една работа на почетокот на идната недела и ќе имам повеќе време, ќе се наградам сам себе со филмов.

And suddenly... Вчера се најдов во друштво каде го раскажаа скоро цел филм.... :mad:
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.493
СЦБТ е може најдобро воден комплекс и од ретките паметни работи на оваа власт. Базенот поготово е беспрекорен, уште ми е чудно како постои нешто професионално до тој степен во државава. Камо да им беа сите проекти вакви, и внуците ќе им истераа власт.
 

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Драга, го дочекав моментот еден колега на работа да ми речи дека сум му личел на Џастин Бибер! :facepalm: Единствена позитивна работа ако ти го речи некој ова e дека постои минимална шанса Бушар ако некогаш ме сретни (а нема) да ми речи дека сум симпатичен.
Инаку драга, два месеци отсега (значи јуни месец) значи вкупно 7 откако сум во фирмата ќе почнам да работам за вистинска плата. К - О - Н - Е - Ч - О!!!
 
Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.530
Поени од реакции
17.887
Нема спас пак го сјебав зглобот на баскет, овој пат издржав негде година дена. И тоа го сјебав она баш, нагазнување на туѓа нога поболно здравје. И ајде тоа бидна што бидна, гледам неам оток и нормално си газим, и вечерта си излегов све нормално. Ало после 4,5 сата од ко се олади го видов господ у пижами. Супер се подновив ко за викенд, има маме да им ебам на серииве
 
Последно уредено:

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.747
Драга, го знаеш оној awkward moment кога на фејсбук ќе ти излезат memories од пред 5 години и ќе видиш дека си објавила некое песниште кое еве денес кога го слушнав ми се чинеше како првпат да го слушам? What the fuck? I do not even listen to that kind of shit.
Патем, нека им каже некој на овие што сакаат да звучат паметно дека кога ќе кажат ,,монохроматски бои" се многу глупи и дека всушност кажуваат ,,еднобојни бои".
 

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Pareee ouuu pareeee... dragaaaa mora da se docharupamo do pareee.. drugarice i drugare, trebaju pare, za razne stvare,da duvame dzokac i pivac laden, da imame frendz u parlamentz - da stanesh biznismenz, site dobri kurvici da ti se frendz.. :D

PAREEEEEEE OUUUUU PAREEEEEEEEEEEEEEEEEE $$$$$$$$$$$$$
 
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom