Драга Кајгана (виртуелен дневник)

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Драга,
Ебате алергијата на се и сешто. Сите излезени надвор, шетаат, спортуваат итн., а јас дома како мисир. :tapp:

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Не седи на промаја here we go ...мислам и коа ќе напнунам 57 ќе се цепа истиов муабет.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Су купив екстерно хард дискче. Се надевам дека нема да го згазнам како претходниот пат.
Ми се скурчи да снимам цедиња. 157 цедиња со филмови за една година. Шо е многу, многу е.
Оваа година само на техника и алкохол трошам пари.

Фаќа прашина :(

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... денес полагав колоквиум. Професорот пред почетокот ни даде да си бираме дали сакаме цедевита од лимон или портокал, па ни раствори убаво. Ни даде да си земеме и чоколатце, све ова за поефективни да бидеме и помотивирани за колоквиумот, во добро расположение да го почнеме :)

Give that man a reward!

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Драга, знам дека политикава ни е безвезна ама ДУИ ја напушта владава ;)

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.680
Штетa шo не гo слушнaв рaзгoвoрoт нa Oливерa Трaјкoвскa сo Oрце, aли мaј гес ис се имa рaзoчaрaнo oд сдс
(Рaзгoвoрoт кoгa нa рaдa и викa декa некoгaш нa мoбилен рaзгoвaрaле oвoј ли струмички сељaк ќе биде лидер)
И преминувa нa темнaтa стрaнa.
И пoтврдa декa oгрoмнoтo мнoзинствo жени пo мoќ се изгoрени.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Се што не е у ред со народов (и државава) би се открило ако/кога ВМРО го смени името на државава за официјална употреба.

Зошто?

Затоа што.

Сега:

Симпатизери на владата: ИМЕТО НЕ СМЕЕМЕ ДА ГО ДАДЕМЕ!

Луѓе што се анти-влада: СМЕНЕТО ИМЕТО ДА ВИДИМЕ АИР!

Кога би се сменило името:

Симпатизери на владата: ЕТЕ! КОНЕЧНО РЕШЕН Е ПРОБЛЕМОТ! БЛАЗЕ СИ ИМ РЕШИЈА НЕШТО ШТО НИКОЈ ПРЕД ТОА НЕ СТАВИ ТОЧКА! АИР И НИЕ ЌЕ ВИДИМЕ!

Луѓе што се анти-влада: НЕМА ПРАВДА НЕМА МИР КОЈ ИМ ДАЛ ПРАВО ДА МЕНУВААТ ПРАДЕДИНО ИМЕ?!?

И така, се додека луѓево не размислуваат со своја глава туку менуваат мислења по потреба нема да не бидува и ќе царуваат фаци ко Ѕинго, Велија, Грујо, Заев и МаnUtdChampions у Soccermanager лигана..

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Глеам на фејсбук, пред 5 години колку души ми имаат честитано роденден на 1ви април :pos: Фора сум напраил у пичку матер.... Најтрагично е што 2-3 години после тоа на еден твој член му честитав роденден на истиот ден.:icon_mrgr:

Никад не сум го сакал денов, не сум го доживувал нешто посебно ни како дете. Не се сеќавам дека некогаш се имам маскирано. Појма неам зашто.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom